Bestill en tur-retur-reise med koden SUMMER24 og spar opp til 25% på avganger til Travemünde eller Rostock!

Data-personvern-TT-Line-fergehavn

Personvernerklæring
Oversikt

Beskyttelse av personopplysninger og ansvarlig håndtering av informasjon som du overlater til oss er viktige og spesielle bekymringer for oss. TT-Line behandler kun personopplysninger i samsvar med lovbestemmelsene, spesielt EUs generelle databeskyttelsesforordning (DSGVO) og den føderale databeskyttelsesloven (BDSG).
Databeskyttelseserklæringen viser deg hvordan og i hvilken grad vi behandler personopplysningene dine. Vennligst les databeskyttelseserklæringen i sin helhet før du bruker denne nettsiden og/eller kontakter oss.
Vi henter ikke alltid direkte fra deg. For eksempel, hvis en person sender en reiseregistrering, en reisereservasjon eller en informasjonsforespørsel også med navnet ditt, mottar vi dine data indirekte. Som registrert er du også da omfattet av databeskyttelsesloven og må informeres. Det samme gjelder dersom en bedrift eller annen institusjon kontakter oss og gir oss data til en kontaktperson (navn, kontaktinformasjon) eller en lastebilsjåfør, som navn, e-postadresse, telefonnummer, nasjonalitet, fødselsdato samt utløpsdato og utstedt land for reisedokumentene, f.eks. i Klaipeda-tjenesten.

Ansvarlig person i databeskyttelseslovens forstand
Vennligst se avtrykk.

Behandling av personopplysninger
TT-Line behandler dine personopplysninger direkte fra deg når du bestiller en fergeoverfart, foretar en reservasjon, en reversering finner sted eller du på annen måte bruker vår tjeneste, for eksempel ved å bruke nettsiden vår eller kontakte oss. Personopplysninger vil kun bli overført til tredjeparter hvis dette er nødvendig for formålet med å behandle kontrakten eller for faktureringsformål, eller hvis du har gitt ditt forhåndssamtykke. Vi har skissert behandlingsformålene med forskrifter og oppbevaringsperioder i detalj nedenfor.
a) Vi bruker dataene dine til å yte tjenester, spesielt fergetjenester, samt for å behandle dine kjøp, f.eks. hva, når og hvor du kjøpte den, hvordan du betalte for den, samt kreditt- eller annen betalingsinformasjon, henholdsvis i sammenheng med pre-kontraktuelle tillitsforhold og for å gi råd og svare på spørsmålene dine i denne sammenheng, samt å utøve og oppfyller rettigheter og plikter som følger av disse rettsforholdene, samler vi inn personopplysninger om den reisende, som navn, postadresse, e-postadresse, telefonnummer, aldersgruppe, bestillings- eller kundenummer, betalingsdata, passdata eller annen identifikasjonsinformasjon. Dette inkluderer også kredittverdighet og poengsjekk hvis du bruker våre tjenester på konto. Dataene lagres med det formål å behandle kontrakten og deretter i 10 år, fra slutten av året for siste forretningstransaksjon.

b) Vi behandler personopplysninger for å yte tjenesten vår, det vil si spesielt for å gi deg råd utenfor bestilte tjenester og for å svare på dine spørsmål i samsvar med Art. 6 para. 1 bokstav f GDPR. Etter 2 år, fra og med slutten av året for forespørselen, sletter vi deres data, med mindre en annen kontakt eller transaksjon har funnet sted i mellomtiden eller informasjonen tilhører et rettsforhold med den berørte personen.

c) Vi bruker også dine data til å sende deg informasjon om tjenestene du ønsker eller er interessert i, for eksempel som en del av et nyhetsbrev på e-post, inkludert personalisering, matching til dine interesser, i samsvar med Art. 6 Para.1 Letter f DSGVO eller helt eller i tillegg med ditt samtykke (Art. 6 Para. 1 Letter a DSGVO). Etter 2 år, fra og med slutten av året for forespørselen, sletter vi deres data, med mindre en annen kontakt eller transaksjon har funnet sted i mellomtiden eller informasjonen gjelder et rettsforhold til den berørte personen.

d) Vi bruker dataene du oppgir som en del av vårt tilbakemeldingsverktøy IFeedback for å kontinuerlig forbedre tilbudet vårt i samsvar med Art. 6 para. 1 GDPR. Etter 2 år, fra og med slutten av året for forespørselen, sletter vi deres data, med mindre en annen kontakt eller transaksjon har funnet sted i mellomtiden eller informasjonen gjelder et rettsforhold til den berørte personen.

e) Vi videreformidler dataene dine til myndigheter og institusjoner dersom vi er juridisk forpliktet til det, for eksempel som en del av tiltak mot hvitvasking. Vi kontrollerer hver forespørsel for å sikre at den faller innenfor rammen av gjeldende regelverk.

Innsamling og behandling av data ved besøk på nettsiden
Når du besøker nettstedet vårt, samler vi inn personopplysninger for å muliggjøre din respektive bruk (bruksdata) og sikkerhet. Dette inkluderer data om starten, slutten og emnet for din bruk av nettstedet og, der det er aktuelt, identifikasjonsdata (for eksempel påloggingsdataene dine når du logger på et sikkert område som My TT-Line-området eller TT-Line Freight online booking). For dette formålet samler systemet inn loggdata, som IP-adresse, dato og klokkeslett for forespørselen, innholdet på forespørselen (spesifikk side), tilgangsstatus/HTTP-statuskode, mengde data som overføres i hvert tilfelle, nettsted som Forespørsel kommer, nettleser, operativsystem og dets grensesnitt, språk og versjon av nettleserprogramvaren. Vi har skissert i detalj nedenfor formålene med behandlingen av personopplysninger som er knyttet nøyaktig til driften av nettstedet.
a) Vi behandler data når du besøker nettstedet vårt for å sikre sikkerheten til nettstedet vårt og for å midlertidig lagre innstillingene dine, for eksempel i handlekurven eller for språket, for gjenfinning av medieinnhold og for betalingstjenesteleverandører iht. med art 6 para. 1 Skriv en GDPR, ellers med ditt samtykke (se informasjonskapsler).
b) Når du registrerer deg via nettstedet vårt, behandler vi dine data slik at du kan bruke tilleggsfunksjoner på nettstedet (brukerkonto). Vi bruker dataene som er lagt inn og opprettet for å drive brukerkontoen.
c) Ved registrering som TT-Line fraktkunde behandler vi dine data, inkludert den til den navngitte kontaktpersonen, for å gi informasjon om transportvolumet hos TT-Line samt dine transportenheter.
d) Annet enn nødvendige informasjonskapsler
For å gjøre besøket på nettstedet vårt attraktivt og for å muliggjøre bruk av visse funksjoner, for å vise egnede produkter eller for markedsundersøkelser, bruker vi såkalte informasjonskapsler. Informasjonskapsler er små tekstfiler med informasjon som kan plasseres på brukerens sluttenhet via nettleseren ved besøk på en nettside. Når nettsiden kalles opp igjen med samme sluttenhet, kan informasjonskapselen med informasjonen som er lagret i den hentes.
Når du besøker nettstedet vårt, vil du se et "cookie-banner" som informerer deg på forhånd om bruken av informasjonskapsler og andre sporingsteknologier for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for nettanalyse og interessebasert annonsering. Den tilhørende databehandlingen er beskrevet i detalj i informasjonen nedenfor. Via cookie-banneret kan du velge om du kun vil bruke nettstedet med de teknisk nødvendige informasjonskapslene eller om du gir ditt samtykke slik at vi også kan bruke informasjonskapsler og lignende sporingsteknologier til statistiske formål, for å forbedre nettstedet og for markedsføring ( for detaljer, se vår informasjonskapselinformasjon).
Du kan tilbakekalle dette samtykket helt eller delvis når som helst med virkning for fremtiden. For å gjøre dette kan du når som helst hente frem informasjonskapselbanneret igjen via følgende lenke:
Endre informasjonskapselinnstillinger
Vi ønsker å gi deg muligheten til å ta en informert beslutning for eller imot bruk av informasjonskapsler, som ikke er absolutt nødvendige for de tekniske funksjonene til nettstedet. Vær oppmerksom på at hvis du avviser informasjonskapsler som brukes til reklameformål, vil du motta reklame som er mindre tilpasset dine interesser. Du vil imidlertid fortsatt kunne bruke nettstedet i sin fulle utstrekning.
Vi skiller mellom informasjonskapsler som er obligatoriske for de tekniske funksjonene til nettstedet og valgfrie informasjonskapsler.
Funksjonell
Noen informasjonskapsler er nødvendige for å tilby nettstedet og de tilhørende funksjonene. Det juridiske grunnlaget for bruken av disse informasjonskapslene er vår legitime interesse i henhold til artikkel 6(1)(f) GDPR i tilveiebringelse og forsvarlig og sikker drift av nettstedet.

Statistikk
For å ytterligere forbedre vårt tilbud og vår nettside samler vi inn anonyme data for statistikk og analyser. Ved hjelp av disse informasjonskapslene kan vi for eksempel bestemme antall besøkende og effekten av enkelte sider på nettstedet vårt og optimalisere innholdet vårt.

markedsføring
Vi kan også bruke informasjonskapsler og andre sporingsteknologier for å levere personlig tilpassede tilbud og annonser eller måle suksessen til reklamekampanjer på andre nettsteder.

øktinformasjonskapsler og permanente informasjonskapsler
På den annen side er det informasjonskapsler som kun lagres på datamaskinen din under ditt respektive besøk på nettsiden vår (også kalt "session cookies") og informasjonskapsler som lagres over lengre tid.

Oversikt over informasjonskapslene på nettstedet vårt (Cookie Policy)
Her finner du informasjonskapslene som brukes på nettstedet vårt, som indikerer informasjonskapselleverandøren, beskrivelsen eller formålet med informasjonskapslene, informasjonskapselnavnet, informasjonskapseltypene, varigheten og kategorien (nødvendig, statistikk eller personalisering). I tillegg er lenken til personvernerklæringen til leverandøren oppført for tredjepartsleverandører.
e) Nettanalyse, overvåking og optimalisering
TT-Line bruker også nettsporingssystemer for annonsering, markedsundersøkelser og for å gjøre din bruk av nettsiden vår så hyggelig som mulig. Dette innebærer lagring av data om bruken av nettsiden vår, i den grad du har gitt ditt samtykke til dette. Dette gjør oss i stand til å videreutvikle nettsiden vår og skreddersy innholdet enda bedre til dine behov. I tillegg brukes bruksprofilene til såkalt retargeting. Det rettslige grunnlaget for behandlingen er ditt samtykke gitt via informasjonskapselbanneret (Art. 6 para. 1 a GDPR). Du kan tilbakekalle ditt samtykke til lagring av disse informasjonskapslene når som helst med virkning for fremtiden. For å gjøre det, hent frem informasjonskapselinnstillingene i informasjonskapselbanneret.

Google Analytics
Dette nettstedet bruker Google Analytics, en nettanalysetjeneste levert av Google Inc. 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Google Analytics bruker "informasjonskapsler", som er tekstfiler som plasseres på datamaskinen din av nettleseren din, for å hjelpe nettstedet med å analysere hvordan brukerne bruker nettstedet. Informasjonen som genereres av informasjonskapselen om din bruk av denne nettsiden, overføres vanligvis til en Google-server i USA og lagres der.

Vi bruker Google Analytics i forbindelse med IP-anonymiseringsfunksjonen. Den sikrer at Google avkorter IP-adressen din i EU-medlemsstater eller i andre kontraherende stater til avtalen om det europeiske økonomiske samarbeidsområdet før den overføres til USA. Bare i unntakstilfeller vil hele IP-adressen bli overført til en Google-server i USA og forkortet der. Google vil bruke denne informasjonen på våre vegne med det formål å evaluere din bruk av nettstedet, kompilere rapporter om nettstedets aktivitet og tilby andre tjenester knyttet til nettstedets aktivitet og internettbruk. IP-adressen som overføres av nettleseren din som en del av Google Analytics, vil ikke bli slått sammen med andre Google-data.

Finn mer informasjon om bruksvilkår og databeskyttelse på http://www.google.com/analytics/terms/de.html og på http://www.google.de/intl/de/policies/.

Hotjar
Vi bruker Hotjar på nettsiden vår. Dette er en nettanalysetjeneste levert av Hotjar Ltd, Level 2, St Julians Business Centre, 3, Elia Zammit Street, St Julians STJ 1000, Malta, Europa, heretter referert til som "Hotjar", og brukes til å analysere bruksmønstrene av nettstedet vårt.

Hotjar gjør det mulig for oss å logge og analysere din bruksatferd på nettstedet vårt, slik som musebevegelser eller museklikk. Besøket ditt på nettstedet vårt er imidlertid anonymt. I tillegg vurderer Hotjar informasjon om operativsystemet ditt, nettleseren din, innkommende eller utgående lenker, den geografiske opprinnelsen samt typen og triggeren til terminalenheten du bruker og behandler denne informasjonen for statistiske formål. Hotjar kan også få direkte tilbakemeldinger fra deg. I tillegg tilbyr Hotjar ytterligere databeskyttelsesinformasjon på https://www.hotjar.com/privacy.
f) Plugins og innebygde funksjoner og innhold
Vi inkluderer funksjonelle og innholdselementer på nettstedet vårt som er hentet fra serverne til deres leverandører som er nevnt nedenfor (heretter kalt "tredjepartsleverandører"). Dette kan for eksempel være grafikk, videoer eller sosiale medier-knapper og innlegg (heretter «innhold»).

Integrasjonen krever alltid at tredjepartsleverandørene av dette innholdet behandler IP-adressen til brukeren, da uten IP-adressen kunne de ikke sende innholdet til nettleseren sin. IP-adressen er derfor nødvendig for presentasjonen av dette innholdet eller funksjonene. Vi bestreber oss på kun å bruke innhold hvis respektive leverandører bare bruker IP-adressen til å levere innholdet. Tredjepartsleverandører kan også bruke såkalte pixel tags (usynlig grafikk, også kjent som "web beacons") for statistiske eller markedsføringsformål. "Pikseltaggene" kan brukes til å analysere informasjon som besøkstrafikk på sidene på denne nettsiden. Den pseudonyme informasjonen kan også lagres i informasjonskapsler på brukerens enhet og kan inneholde blant annet teknisk informasjon om nettleseren og operativsystemet, henvisende nettsider, besøkstidspunkt og annen informasjon om bruken av vårt netttilbud, samt være knyttet til slik informasjon fra andre kilder.

Hvis vi ber brukere om deres samtykke til å bruke tredjepartsleverandørene, er det juridiske grunnlaget for behandling av data samtykke (Art. 6 (1) (a) GDPR). Ellers behandles brukernes data på grunnlag av våre legitime interesser (Art. 6 (1) (f) GDPR). I denne sammenheng vil vi også gjøre deg oppmerksom på bruken av informasjonskapsler under "Annet informasjonskapsler enn nødvendige" i denne personvernerklæringen.

Google Kart
Vi integrerer kartene til "Google Maps"-tjenesten til leverandøren Google. Dataene som behandles kan spesielt omfatte IP-adresser og plasseringsdata til brukerne, som imidlertid ikke samles inn uten deres samtykke. Tjenesteleverandøren er Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland, med morselskapet: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Du kan finne mer informasjon om behandlingsaktivitetene i Google Maps personvernerklæring: https://policies.google.com/privacy.
Opt-out-alternativ: Opt-out-plugin: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de

Youtube-videoer
Vi integrerer videoinnhold fra tjenesteleverandøren Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland, på nettstedet vårt. Morselskapet er Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Du kan finne mer informasjon om behandlingsaktivitetene i personvernreglene: https://policies.google.com/privacy.
Opt-out-alternativ: Opt-out-plugin: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de

Trusted Shops Trust-emblem
Trusted Shops tillitsmerket er integrert på denne nettsiden for å vise vurderingene våre, som kan ha blitt samlet inn med Trusted Shops. Dette tjener til å beskytte våre legitime interesser i optimal markedsføring av vårt tilbud, som veier tyngre enn våre interesser i sammenheng med en interesseavveining i henhold til Art. 6 (1) s. 1 lit. f GDPR. Tillitsmerket og tjenestene som annonseres med det er et tilbud fra Trusted Shops GmbH, Subbelrather Str. 15C, 50823 Köln. Når Trustbadge kalles opp, lagrer webserveren automatisk en såkalt serverloggfil, som inneholder for eksempel IP-adressen din, dato og klokkeslett for oppringingen, datamengden som er overført og anmodende leverandør ( tilgangsdata) og dokumenterer oppringingen. Disse tilgangsdataene blir ikke evaluert og overskrives automatisk senest syv dager etter slutten av besøket på nettstedet. Ytterligere personopplysninger overføres kun til Trusted Shops hvis du har samtykket til dette, har bestemt deg for å bruke Trusted Shops-produkter etter å ha fullført en bestilling eller allerede har registrert deg for å bruke dem. I dette tilfellet gjelder den kontraktsmessige avtalen mellom deg og Trusted Shops.

g) Linking av sosiale medier via grafisk eller tekstlenke
Vi fremmer også tilstedeværelse på de sosiale nettverkene som er oppført nedenfor på nettstedet vårt. Integrasjonen skjer via en koblet grafikk av det respektive nettverket. Bruken av denne lenkede grafikken forhindrer at en tilkobling automatisk opprettes til den respektive serveren til det sosiale nettverket når et nettsted med en annonse i sosiale medier blir kalt opp for å vise en grafikk av det respektive nettverket selv. Bare ved å klikke på den tilsvarende grafikken blir brukeren omdirigert til tjenesten til det respektive sosiale nettverket.
Etter at brukeren er videresendt, samles informasjon om brukeren inn av det respektive nettverket. Det kan ikke utelukkes at dataene som samles inn på denne måten blir behandlet i USA.
Dette er i utgangspunktet data som IP-adresse, dato, klokkeslett og besøkt side. Hvis brukeren er logget på sin brukerkonto for det respektive nettverket i løpet av denne tiden, kan nettverksoperatøren være i stand til å tildele den innsamlede informasjonen om brukerens spesifikke besøk til brukerens personlige konto. Hvis brukeren samhandler via en "Del"-knapp i det respektive nettverket, kan denne informasjonen lagres i brukerens personlige brukerkonto og kan publiseres. Hvis brukeren ønsker å forhindre at den innsamlede informasjonen blir direkte tilordnet hans/hennes brukerkonto, må han/hun logge ut før han/hun klikker på grafikken. I tillegg er det mulig å konfigurere den respektive brukerkontoen deretter.
Følgende sosiale nettverk er integrert i nettstedet vårt ved å koble til:

Facebook
Facebook Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Dublin 2, Irland, et datterselskap av Facebook Inc., 1601 S. California Ave., Palo Alto, CA 94304, USA.
Personvernerklæring: https://www.facebook.com/policy.php
EU-US databeskyttelsessertifisering ("EU-US Privacy Shield") https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active

Instagram
Facebook Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Dublin 2, Irland, et datterselskap av Facebook Inc., 1601 S. California Ave., Palo Alto, CA 94304, USA.
Personvernregler: https://help.instagram.com/519522125107875
EU-US databeskyttelsessertifisering ("EU-US Privacy Shield") https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active

LinkedIn
LinkedIn Ireland Unlimited Company, Wilton Plaza, Wilton Place, Dublin 2, Irland, et datterselskap av LinkedIn Corporation, 1000 W. Maude Avenue, Sunnyvale, CA 94085 USA.
Personvernerklæring: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy
EU-US databeskyttelsessertifisering ("EU-US Privacy Shield") https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000L0UZAA0&status=Active

Twitter
Twitter Inc., 795 Folsom St., Suite 600, San Francisco, CA 94107, USA
Personvernerklæring: https://twitter.com/privacy
EU-US databeskyttelsessertifisering ("EU-US Privacy Shield")
https://www.privacyshield.gov/…0000TORzAAO&status=Active

YouTube
Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland, et datterselskap av Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043 USA
Personvernerklæring: https://policies.google.com/privacy
EU-US databeskyttelsessertifisering ("EU-US Privacy Shield") https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active

Tilstedeværelse i sosiale nettverk
Vi opprettholder online tilstedeværelse i sosiale nettverk og behandler brukerdata i denne sammenhengen for å kommunisere med brukere som er aktive der eller for å tilby informasjon om oss. Dette er en legitim interesse i henhold til Art. 6 (1) f GDPR. Analyseprosessene initiert av de sosiale nettverkene kan være basert på ulike juridiske grunnlag, som skal oppgis av operatørene av de sosiale nettverkene (f.eks. samtykke i henhold til Art. 6 para. 1 a GDPR).
Hvis du besøker en av våre sosiale mediesider, er vi sammen med operatøren av den respektive sosiale medieplattformen ansvarlige for databehandlingsoperasjonene som utløses under dette besøket. Ved forespørsler om informasjon og hevdelse av registrerte rettigheter vil vi også påpeke at disse kan hevdes mest effektivt hos tilbyderne. Det er kun leverandørene som har tilgang til brukernes data og kan iverksette passende tiltak og gi informasjon direkte. Hvis du fortsatt trenger hjelp, kan du kontakte oss.
Vær oppmerksom på at til tross for felles ansvar med operatørene av sosiale medieportaler, har vi ikke full innflytelse på databehandlingsoperasjonene til sosiale medieportaler. Våre alternativer bestemmes i stor grad av bedriftspolicyen til den respektive leverandøren.
Dataene som samles inn direkte av oss via tilstedeværelsen på sosiale medier vil bli slettet fra våre systemer så snart formålet med å lagre dem ikke lenger gjelder, du ber oss om å slette dem, tilbakekaller ditt samtykke til å lagre dem eller formålet med å lagre dataene nei lenger gjelder. Lagrede informasjonskapsler forblir på sluttenheten din til du sletter dem. Obligatoriske lovbestemmelser - spesielt oppbevaringsperioder - forblir upåvirket.
Vi har ingen innflytelse på lagringsperioden for dine data, som lagres av operatørene av de sosiale nettverkene for deres egne formål. For detaljer, vennligst kontakt operatørene av de sosiale nettverkene direkte.
Facebook
Vi driver en bedrifts tilstedeværelse på Facebook-plattformen for å annonsere våre produkter og tjenester og for å kommunisere med interesserte parter eller kunder. I det følgende vil vi informere deg om hvordan dine personopplysninger behandles via fansidene våre og hvem som har tilgang til dataene du har oppgitt.
Som operatører av fansidene våre på Facebook er vi også den ansvarlige parten i henhold til databeskyttelsesloven, i tillegg til Facebook Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irland. Vi har regulert fellesansvaret sammen med Facebook i en avtale om de respektive forpliktelsene i henhold til GDPR, som du kan se under denne lenken: https://www.facebook.com/legal/terms/page_controller_addendum.
Det rettslige grunnlaget for behandling av personopplysninger som finner sted som et resultat og er gjengitt nedenfor er Art 6 (1) f GDPR. Vår legitime interesse ligger i analyse, kommunikasjon, salg og annonsering av våre produkter og tjenester. Det rettslige grunnlaget kan også være brukerens samtykke i henhold til art 6 (1) a GDPR overfor plattformoperatøren. Brukeren kan når som helst tilbakekalle dette samtykket for fremtiden ved å varsle plattformoperatøren i samsvar med Art. 7 (3) GDPR.
Når du går inn på vår Facebook-fanside, samler og behandler Facebook Ireland Ltd., som operatør av plattformen i EU, brukerdata, for eksempel via informasjonskapsler. Facebook alene bestemmer bruken av disse informasjonskapslene. TT-Line har ingen innflytelse på bruken av informasjonskapsler på fansidene våre. Ytterligere informasjon om Facebooks bruk av informasjonskapsler finner du i Facebooks retningslinjer for informasjonskapsler. Disse brukerdataene brukes til statistisk informasjon om bruken av vår bedrifts tilstedeværelse på Facebook. Facebook Ireland Ltd. bruker disse dataene til markedsundersøkelser og reklameformål og for å lage brukerprofiler. På grunnlag av disse profilene har Facebook Ireland Ltd. er i stand til for eksempel å annonsere brukere innenfor og utenfor Facebook i henhold til deres interesser. Hvis brukeren er logget på sin Facebook-konto på tidspunktet for samtalen, vil Facebook Ireland Ltd. kan også koble dataene til den respektive brukerkontoen.
Hvis brukeren kontakter oss via Facebook, vil personopplysningene som brukeren har oppgitt ved denne anledningen bli brukt til å behandle henvendelsen. Brukerens data vil bli slettet av oss, forutsatt at brukerens henvendelse er endelig besvart og det ikke er lovpålagte oppbevaringsplikter, f.eks. ved etterfølgende kontraktsbehandling.
Det er ikke utelukket at behandling av Facebook Ireland Ltd. foregår også via Facebook Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, California 94025 i USA. Facebook er sertifisert for EU-US Privacy Shield, dvs. Facebook må overholde en databeskyttelsesstandard for brukere i Europa som har blitt funnet sammenlignbar med den europeiske standarden av EU-kommisjonen. I tillegg kan Facebook sette informasjonskapsler fra tredjepartsleverandører. Disse er oppført på https://www.facebook.com/policies/cookies/. Deres retningslinjer for informasjonskapsler kan finnes på deres respektive nettsteder.
For mer informasjon om behandlingsaktivitetene, hvordan du stopper dem og hvordan du sletter dataene som behandles av Facebook, se Facebooks datapolicy: https://www.facebook.com/policy

Instagram
Vi driver en bedrifts tilstedeværelse på Instagram-plattformen for å annonsere våre produkter og tjenester og for å kommunisere med interesserte parter eller kunder. I det følgende vil vi informere deg om hvordan dine personopplysninger behandles via fansidene våre og hvem som har tilgang til dataene du har oppgitt.
På denne sosiale medieplattformen er vi ansvarlige i fellesskap med Facebook Ireland Ltd, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbor, Dublin 2 Ireland. Vi har regulert fellesansvaret i en avtale om de respektive forpliktelsene i GDPRs forstand. Denne avtalen, som de gjensidige forpliktelsene følger av, er tilgjengelig under følgende lenke: https://www.facebook.com/legal/terms/page_controller_addendum
Det rettslige grunnlaget for behandling av personopplysninger som skjer som følge av dette og er gjengitt nedenfor er art. 6 para. 1 lit. f GDPR. Vår legitime interesse ligger i analyse, kommunikasjon, salg og annonsering av våre produkter og tjenester. Det rettslige grunnlaget kan også være brukerens samtykke i henhold til art 6 (1) a GDPR overfor plattformoperatøren. Brukeren kan når som helst tilbakekalle dette samtykket for fremtiden ved å varsle plattformoperatøren i samsvar med Art. 7 (3) GDPR.
Når du får tilgang til vår online tilstedeværelse på Instagram-plattformen, samler og behandler Facebook Ireland Ltd., som operatør av plattformen i EU, brukerdata, for eksempel via informasjonskapsler. Disse brukerdataene brukes til statistisk informasjon om bruken av selskapets tilstedeværelse på Instagram. Facebook Ireland Ltd. bruker disse dataene til markedsundersøkelser og reklameformål og for å lage profiler av brukerne. På grunnlag av disse profilene har Facebook Ireland Ltd. er i stand til for eksempel å annonsere brukere innenfor og utenfor Facebook i henhold til deres interesser. Hvis brukeren er logget på sin Instagram-konto på tidspunktet for samtalen, vil Facebook Ireland Ltd. kan også koble dataene til den respektive brukerkontoen.
Hvis brukeren kontakter oss via Instagram, vil personopplysningene som er lagt inn av brukeren ved denne anledningen bli brukt til å behandle henvendelsen. Brukerens data vil bli slettet av oss, forutsatt at brukerens henvendelse er endelig besvart og det ikke er lovpålagte oppbevaringsplikter, f.eks. ved etterfølgende kontraktsbehandling.
Det er ikke utelukket at behandling av Facebook Ireland Ltd. foregår også via Facebook Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, California 94025 i USA. Facebook er sertifisert for EU-US Privacy Shield, dvs. Facebook må overholde en databeskyttelsesstandard for brukere i Europa som har blitt funnet sammenlignbar med den europeiske standarden av EU-kommisjonen.
For mer informasjon om behandlingsaktivitetene, hvordan du stopper dem og hvordan du sletter dataene som behandles av Instagram, se Instagrams datapolicy: http://instagram.com/about/legal/privacy/
LinkedIn
Vi opprettholder en online tilstedeværelse på LinkedIn for å presentere selskapet vårt og våre tjenester og for å kommunisere med kunder/prospekter. LinkedIn er en tjeneste fra LinkedIn Ireland Unlimited Company, Wilton Plaza, Wilton Place, Dublin 2, Irland, et datterselskap av LinkedIn Corporation, 1000 W. Maude Avenue, Sunnyvale, CA 94085, USA. Maude Avenue, Sunnyvale, CA 94085, USA.
I denne forbindelse vil vi påpeke at det er en mulighet for at brukerdata kan bli behandlet utenfor EU, spesielt i USA. Dette kan føre til økt risiko for brukerne ved at det for eksempel kan være vanskeligere å få tilgang til brukerdata på et senere tidspunkt. Vi har heller ikke tilgang til disse brukerdataene. Tilgangsmuligheten ligger utelukkende hos LinkedIn. LinkedIn Corporation er sertifisert under Privacy Shield og har dermed forpliktet seg til å overholde europeiske databeskyttelsesstandarder. Du finner LinkedIns personvernerklæring på: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy
Vi har regulert fellesansvaret i en avtale om de respektive forpliktelsene i GDPRs forstand. Denne avtalen, som de gjensidige forpliktelsene følger av, er tilgjengelig under følgende lenke: https://legal.linkedin.com/pages-joint-controller-addendum

Twitter
Vi tilbyr en online tilstedeværelse på Twitter for å presentere vårt og våre tjenester og for å kommunisere med kunder/interesserte partnere. Twitter er tilgjengelig fra Twitter Inc., 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA.
Jeg fordi forbindelsen vil vi påpeke at det en mulighet for at brukerdata kan bli behandlet utenfor EU, spesielt i USA. Dette kan føre til økt risiko for brukere fra at for eksempel kan det være vanskeligere å få tilgang til brukerdata på tidspunktet. Vi har ikke lysere tilgang til disse brukerdataene. Tilgangsmuligheten ligger utelukkende hos Twitter. Twitter Inc. er sertifisert under Privacy Shield og har rett til å søke separat for å overholde europeiske databeskyttelsesstandarder.
Du finner Twitters databeskyttelsesinformasjon på https://twitter.com/de/privacy.

youtube
Vi tilbyr en online tilstedeværelse på YouTube for å presentere vårt og tjenestene våre og for å kommunisere med kunder/interesserte partnere. YouTube er lokalisert fra Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland, og stammer fra Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043 USA.
Jeg fordi forbindelsen vil vi påpeke at det en mulighet for at brukerdata kan bli behandlet utenfor EU, spesielt i USA. Dette kan føre til økt risiko for brukere fra at for eksempel kan det være vanskeligere å få tilgang til brukerdata på tidspunktet. Vi har ikke lysere tilgang til disse brukerdataene. Tilgangsmuligheten ligger utelukkende hos YouTube. Google LLC er sertifisert under Privacy Shield og har rett til å søke separat for å overskride europeiske databeskyttelsesstandarder.
Du finner YouTubes databeskyttelsesinformasjon på https://policies.google.com/privacy.

Lenker til andre nettsider/bannere
Denne nettsiden inneholder elektroniske referanser (lenker) til andre nettsider. Nettstedet kan også inneholde grafiske elementer som bannere eller korte lenker som, når de klikkes, tar deg til en annen nettside. Vær oppmerksom på at TT-Lines personvernpolicy ikke gjelder for disse andre nettstedene.
Datasikkerhet
Vi beskytter også dataene dine teknisk og organisatorisk ved å tilby passende tekniske og organisatoriske datasikkerhetstiltak for å sikre et beskyttelsesnivå som er tilpasset risikoen, tatt i betraktning toppmoderne, kostnadene ved implementering og arten, omfanget, omstendighetene og formålene. av behandlingen, samt den varierende sannsynligheten og alvorlighetsgraden av risikoen for dine rettigheter og friheter. Dette er for å beskytte dataene dine mot tap, misbruk, uautorisert tilgang, uautorisert avsløring, endring eller ødeleggelse.
For å beskytte personopplysningene til brukerne våre bruker vi en sikker online overføringsprosedyre, såkalt "Secure Socket Layer" (SSL) overføring. Du kan kjenne igjen dette ved at en "s" er lagt til adressekomponenten http:// ("https://") eller et grønt, lukket låssymbol vises i nettleseren. Ved å klikke på symbolet får du informasjon om SSL-sertifikatet som brukes. Visningen av symbolet avhenger av nettleserversjonen du bruker. SSL-kryptering sikrer sikker og fullstendig overføring av dataene dine. SSL-tilkoblingen vi bruker er sertifisert av selskapet GeoTrust med hensyn til sikkerhet og konfidensialitet.
Vennligst merk: For en overføring av dine data fra deg til oss, ligger ansvaret for sikker overføring primært hos deg. Vi gir spesiell beskyttelse for elektroniske skjemaer på nettsiden vår. Men hvis du sender oss dataene dine via e-post, vær oppmerksom på at e-poster vanligvis ikke er kryptert. Så hvis du er i tvil, bruk posttjenesten hvis du ønsker å utelukke overføringsrisikoen så langt som mulig.
Dine rettigheter
Nedenfor er et sammendrag av rettighetene du har under europeisk databeskyttelseslovgivning.
Informasjon, retting, sletting, begrensning av behandling, dataportabilitet
Du kan som prinsipielt be om informasjon gratis om opplysningene TT-Line har lagret om deg og – i den grad lovkravene er oppfylt – kreve at disse opplysningene rettes, slettes og behandlingen av disse opplysningene begrenses. Du kan også be om overføring av personopplysningene du har gitt oss.

Tilbakekall av samtykke, nyhetsbrev
Du har rett til å tilbakekalle et gitt samtykke med virkning for fremtiden når som helst og kreve sletting av personopplysningene dersom det ikke er andre behandlingsgrunner (for eksempel juridiske krav til oppbevaring). I tillegg kan det hende vi ikke lenger kan tilby visse tjenester fordi vi ikke kan behandle dine personopplysninger mottatt med samtykke på noe annet juridisk grunnlag. For eksempel nyhetsbrev: Hvis du registrerer deg for vårt nyhetsbrev, bruker vi dataene som kreves for dette formålet eller som er gitt separat av deg for å regelmessig sende deg vårt nyhetsbrev på e-post i samsvar med ditt samtykke. Du kan melde deg av nyhetsbrevet når som helst enten på info@ttline.com eller via lenken i nyhetsbrevet.

Velg bort nyhetsbrev
I den grad vi har mottatt e-postadressen din som en del av bestillingen din, kan vi bruke denne i henhold til vilkårene i paragraf 7 (3) i den tyske loven om urettferdig konkurranse (UWG) for å sende deg informasjon om lignende tjenester som de som allerede er bestilt hos oss. Du kan motsette deg bruken av e-postadressen din til slike reklameformål, spesielt sending av nyhetsbrevet vårt, når som helst på info@ttline.com.

motstand
Du har rett til når som helst å protestere mot behandlingen av personopplysninger knyttet til deg som utføres på grunnlag av artikkel 6(1)(e) eller (f) GDPR. Vi vil deretter undersøke begrunnelsen for innsigelsen.

Hvis personopplysningene om deg behandles for direkte markedsføring, har du rett til når som helst å protestere mot behandlingen av personopplysningene om deg for formålet med slik markedsføring; dette gjelder også profilering, i den grad det er knyttet til slik direkte markedsføring. Direkteannonseringen vil da bli avsluttet etter en gjennomføringsperiode på maksimalt 4 uker.

Dine spørsmål
Hvis du ønsker å hevde dine rettigheter, tilbakekalle samtykke, erklære innsigelse eller har andre spørsmål angående behandlingen av dine personopplysninger, vennligst kontakt info@ttline.com

Adresse til personvernombudet
Hvis du er av den oppfatning at vi ikke behandler dataene dine i samsvar med databeskyttelsesbestemmelsene, vennligst kontakt vår databeskyttelsesansvarlige, som er forpliktet til uavhengighet og konfidensialitet, inkludert overfor oss. Hvis du stiller ham et spørsmål, vil han undersøke saken og sende deg et svar, i første omgang en midlertidig melding om nødvendig. Men hvis din henvendelse gjelder et tjenesteemne i seg selv, bruk kontaktinformasjon til oss i forlaget. Dette er fordi databeskyttelsesansvarlig kun kan gi svar på dine bekymringer om databeskyttelse, siden han kun er ansvarlig for å overvåke våre databeskyttelseskompatible handlinger. Du kan kontakte selskapets databeskyttelsesansvarlige for første kontakt på datenschutz@ttline.com.

Klagerett
Er du ikke fornøyd med svaret fra personvernombudet? Du kan også sende inn en klage til en tilsynsmyndighet, spesielt i medlemsstaten der du har ditt vanlige opphold, arbeidssted eller stedet for den påståtte overtredelsen, i samsvar med loven, hvis du mener at behandlingen av personopplysninger om deg krenker GDPR.

Tilpasning av denne personvernerklæringen

Vær oppmerksom på at vi tilpasser vår databeskyttelseserklæring fra tid til annen av hensyn til lovendringer. Nye juridiske krav, forretningsavgjørelser eller tilpasninger til teknisk utvikling kan kreve endringer i personvernreglene våre. Hvis du er i tvil, vennligst les vår databeskyttelseserklæring - når du kontakter oss og før hvert besøk på denne nettsiden - for å lære om slike endringer. Vi vet at dette innebærer innsats. Men denne innsatsen tjener dine interesser, som databeskyttelsesloven tar sikte på å beskytte med informasjonsforpliktelsene som er pålagt oss. Du vil alltid finne siste versjon av vår databeskyttelseserklæring på nettsiden vår.

Status: mars 2021

PayPal Diners Club Mastercard Visa