Data-privacy-TT-Line-ferries-port

Privacy policy

Overzicht

De bescherming van persoonsgegevens en het verantwoord omgaan met informatie die u ons toevertrouwt, zijn belangrijke en bijzondere zorgen voor ons. TT-Line verwerkt persoonsgegevens alleen in overeenstemming met de wettelijke voorschriften, in het bijzonder de EU Algemene Verordening Gegevensbescherming (DSGVO) en de Federale Wet Bescherming Persoonsgegevens (BDSG).
De gegevensbeschermingsverklaring laat u zien hoe en in welke mate wij uw persoonsgegevens verwerken. Lees de privacyverklaring volledig door voordat u deze website gebruikt en/of contact met ons opneemt.
We verzamelen niet altijd rechtstreeks bij u. Als een persoon bijvoorbeeld een reisaanmelding, een reisreservering of een informatieverzoek ook met uw naam verzendt, ontvangen wij indirect uw gegevens. Als betrokkene valt u dan ook onder de wetgeving inzake gegevensbescherming en moet u hiervan op de hoogte worden gesteld. Hetzelfde geldt als een bedrijf of andere instelling contact met ons opneemt en ons de gegevens van een contactpersoon (naam, contactgegevens) of een vrachtwagenchauffeur verstrekt, zoals naam, e-mailadres, telefoonnummer, nationaliteit, geboortedatum evenals de vervaldatum en het afgegeven land van de reisdocumenten, bijv in de Klaipeda-dienst.

Verantwoordelijke persoon in de zin van de wetgeving inzake gegevensbescherming
Alsjeblieft zie afdruk.

Verwerking van persoonsgegevens
TT-Line verwerkt uw persoonsgegevens rechtstreeks van u wanneer u een overtocht boekt, een reservering maakt, een terugboeking plaatsvindt of u anderszins gebruik maakt van onze dienst, bijvoorbeeld door gebruik te maken van onze website of door contact met ons op te nemen. Persoonsgegevens worden alleen aan derden doorgegeven als dit nodig is voor de uitvoering van het contract of voor factureringsdoeleinden, of als u daar vooraf toestemming voor heeft gegeven. Hieronder hebben we de verwerkingsdoeleinden met voorschriften en bewaartermijnen in detail uiteengezet.
a) We gebruiken uw gegevens om diensten te verlenen, met name veerdiensten, en om uw aankopen te verwerken, b.v. wat, wanneer en waar je het hebt gekocht, hoe je ervoor hebt betaald en krediet- of andere betalingsinformatie, respectievelijk in het kader van precontractuele vertrouwensrelaties en om je vragen in dit verband te adviseren en te beantwoorden, evenals het uitoefenen en rechten en plichten te vervullen die voortvloeien uit deze rechtsbetrekkingen, verzamelen wij persoonlijke informatie over de reiziger, zoals naam, postadres, e-mailadres, telefoonnummer, leeftijdsgroep, boekings- of klantnummer, betalingsgegevens, paspoortgegevens of andere identificatiegegevens. Hieronder vallen ook kredietwaardigheids- en scorecontroles als u op rekening gebruik maakt van onze diensten. De gegevens worden opgeslagen met het oog op de verwerking van het contract en vervolgens gedurende 10 jaar, te beginnen met het einde van het jaar van de laatste zakelijke transactie.

b) We verwerken persoonlijke gegevens om onze service te verlenen, d.w.z. in het bijzonder om u te adviseren en uw vragen te beantwoorden buiten de geboekte services in overeenstemming met art. 6 par. 1 letter f DSGVO. Na 2 jaar, te beginnen met het verstrijken van het jaar van het onderzoek, verwijderen wij hun gegevens, tenzij er in de tussentijd een verder contact of transactie heeft plaatsgevonden of de informatie tot een rechtsverhouding met de betrokkene behoort.

c) We gebruiken uw gegevens ook om u informatie te sturen over onze diensten die u hebt aangevraagd of waarin u geïnteresseerd bent, bijvoorbeeld als onderdeel van een e-mailnieuwsbrief, inclusief personalisatie, afstemming op uw interesses, in overeenstemming met art. 6 Par. 1 Letter f DSGVO of volledig of aanvullend met uw toestemming (Art. 6 Para. 1 Letter a DSGVO). Na 2 jaar, te beginnen met het verstrijken van het jaar van het verzoek, verwijderen wij hun gegevens, tenzij in de tussentijd een verder contact of een transactie heeft plaatsgevonden of de informatie tot een rechtsverhouding met de betrokkene behoort.

d) We gebruiken de gegevens die u verstrekt binnen onze feedbacktool IFeedback voor de continue verbetering van onze service in overeenstemming met art. 6 par. 1 DSGVO. Na 2 jaar, te beginnen met het verstrijken van het jaar van het verzoek, verwijderen wij hun gegevens, tenzij in de tussentijd een verder contact of een transactie heeft plaatsgevonden of de informatie tot een rechtsverhouding met de betrokkene behoort.


Verzamelen en verwerken van gegevens bij bezoek aan de website
Wanneer u onze website bezoekt, verzamelen wij persoonlijke gegevens om uw respectievelijke gebruik (gebruiksgegevens) en veiligheid mogelijk te maken. Dit omvat gegevens over het begin, het einde en het onderwerp van uw gebruik van de website en, indien van toepassing, identificatiegegevens (bijvoorbeeld uw inloggegevens wanneer u inlogt in een beveiligd gebied zoals het Mijn TT-Line-gebied of TT-Line Freight Online boeken). Hiertoe verzamelt het systeem loggegevens, zoals IP-adres, datum en tijd van de aanvraag, inhoud van de aanvraag (specifieke pagina), toegangsstatus/HTTP-statuscode, telkens overgedragen hoeveelheid gegevens, website van waaruit de verzoek komt, browser, besturingssysteem en de interface, taal en versie van de browsersoftware. We hebben hieronder de doeleinden van de verwerking van persoonsgegevens die precies verband houden met de werking van de website, in detail uiteengezet.
a) Wij verwerken gegevens wanneer u onze website bezoekt om de veiligheid van onze website te waarborgen en om uw instellingen tijdelijk op te slaan, bijvoorbeeld in het winkelmandje of voor de taal, voor het ophalen van media-inhoud en voor betalingsdienstaanbieders in overeenstemming met Art . 6 Par. 1 Brief a DSGVO, anders met uw toestemming (zie Cookies).
b) Wanneer u zich via onze website registreert, verwerken wij uw gegevens zodat u gebruik kunt maken van extra functies op de site (gebruikersaccount). We gebruiken de ingevoerde en aangemaakte gegevens voor het beheer van het gebruikersaccount.
c) Bij aanmelding als TT-Line vrachtklant verwerken wij uw gegevens, waaronder die van de genoemde contactpersoon, om informatie te verstrekken over het vervoersvolume bij TT-Line en over uw transporteenheden.
d) Behalve noodzakelijke cookies
Om het bezoek aan onze website aantrekkelijk te maken en het gebruik van bepaalde functies mogelijk te maken, geschikte producten te tonen of voor marktonderzoek, gebruiken wij zogenaamde cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden met informatie die bij bezoek aan een website via de browser op het eindapparaat van de gebruiker kunnen worden geplaatst. Wanneer de website opnieuw wordt opgeroepen met hetzelfde eindapparaat, kan de cookie met de daarin opgeslagen informatie worden opgehaald.
Wanneer u onze website bezoekt, ziet u een "cookiebanner" die u vooraf informeert over het gebruik van cookies en andere trackingtechnologieën om de gebruikerservaring op onze website te verbeteren en voor doeleinden van webanalyse en op interesses gebaseerde advertenties. De bijbehorende gegevensverwerking wordt in de onderstaande informatie gedetailleerd beschreven. Via de cookiebanner kunt u kiezen of u de website alleen wilt gebruiken met de technisch noodzakelijke cookies of dat u toestemming geeft zodat wij cookies en soortgelijke trackingtechnologieën ook kunnen gebruiken voor statistische doeleinden, ter verbetering van de website en voor marketing ( voor details, zie onze cookie-informatie).
U kunt deze toestemming te allen tijde voor de toekomst geheel of gedeeltelijk intrekken. Hiervoor kunt u de cookiebanner op elk moment opnieuw oproepen via de volgende link:
Cookie-instellingen wijzigen
We willen u de mogelijkheid geven om een ​​weloverwogen beslissing te nemen voor of tegen het gebruik van cookies, die niet absoluut noodzakelijk zijn voor de technische functies van de website. Houd er rekening mee dat als u cookies die worden gebruikt voor advertentiedoeleinden weigert, u advertenties ontvangt die minder zijn afgestemd op uw interesses. U kunt de website echter nog steeds volledig gebruiken.
We maken onderscheid tussen cookies die verplicht zijn voor de technische functies van de website en optionele cookies.
Functioneel
Sommige cookies zijn noodzakelijk voor het aanbieden van de website en de bijbehorende functies. De rechtsgrond voor het gebruik van deze cookies is ons gerechtvaardigd belang op grond van art. 6(1)(f) DSGVO bij het aanbieden en de goede en veilige werking van de website.

Statistieken
Om ons aanbod en onze website verder te verbeteren, verzamelen wij geanonimiseerde gegevens voor statistieken en analyses. Met behulp van deze cookies kunnen wij bijvoorbeeld het aantal bezoekers en het effect van bepaalde pagina's van onze website bepalen en onze inhoud optimaliseren.

Marketing
We kunnen ook cookies en andere volgtechnologieën gebruiken om gepersonaliseerde aanbiedingen en advertenties te leveren of het succes van advertentiecampagnes op andere sites te meten.

Sessie-cookies en permanente cookies
Aan de andere kant zijn er cookies die alleen tijdens uw respectievelijke bezoek aan onze website op uw computer worden opgeslagen (ook wel "sessiecookies" genoemd) en cookies die voor een langere periode worden bewaard.

Overzicht van de cookies op onze website (Cookiebeleid)
Hier vindt u de cookies die op onze website worden gebruikt, met vermelding van de cookie-aanbieder, de beschrijving of het doel van de cookies, de cookienaam, de cookietypes, de duur en de categorie (noodzakelijk, statistieken of personalisatie). Daarnaast staat de link naar het privacybeleid van de provider vermeld voor 3rd party providers.
e) Webanalyse, monitoring en optimalisatie
TT-Line maakt ook gebruik van webtrackingsystemen voor reclame, marktonderzoek en om uw gebruik van onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Het gaat om het opslaan van gegevens over het gebruik van onze website, voor zover je daarvoor toestemming hebt gegeven. Dit stelt ons in staat om onze website verder te ontwikkelen en de inhoud nog beter af te stemmen op uw wensen. Daarnaast worden de gebruiksprofielen gebruikt voor zogenaamde retargeting. De rechtsgrond voor de verwerking is uw toestemming die wordt gegeven via de cookiebanner (Art. 6 lid 1 a DSGVO). U kunt uw toestemming voor het opslaan van deze cookies te allen tijde voor de toekomst intrekken. Roep hiervoor uw cookie-instellingen op in de cookiebanner.

Google Analytics
Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, VS. Google Analytics maakt gebruik van "cookies", dit zijn tekstbestanden die door uw browser op uw computer worden geplaatst, om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door de cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van deze website wordt meestal naar een server van Google in de VS gestuurd en daar opgeslagen.

We gebruiken Google Analytics in combinatie met de IP-anonimiseringsfunctie. Het zorgt ervoor dat Google uw IP-adres binnen de lidstaten van de Europese Unie of in andere verdragsstaten van de Overeenkomst betreffende de Europese Economische Ruimte afkapt voordat het naar de VS wordt verzonden. Alleen in uitzonderlijke gevallen wordt het volledige IP-adres naar een server van Google in de VS verzonden en daar ingekort. Google zal deze informatie namens ons gebruiken om uw gebruik van de website te evalueren, rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Het IP-adres dat door uw browser wordt verzonden als onderdeel van Google Analytics, wordt niet samengevoegd met andere Google-gegevens.

Meer informatie over gebruiksvoorwaarden en gegevensbescherming vindt u op: http://www.google.com/analytics/terms/de.html en bij http://www.google.de/intl/de/policies/.

Hotjar
Wij gebruiken Hotjar op onze website. Dit is een webanalyseservice die wordt aangeboden door Hotjar Ltd, Level 2, St Julians Business Centre, 3, Elia Zammit Street, St Julians STJ 1000, Malta, Europa, hierna "Hotjar" genoemd, en wordt gebruikt om de gebruikspatronen te analyseren van onze website.

Hotjar stelt ons in staat om uw gebruiksgedrag op onze website, zoals uw muisbewegingen of muisklikken, te loggen en te analyseren. Uw bezoek aan onze website wordt echter geanonimiseerd. Daarnaast evalueert Hotjar informatie over uw besturingssysteem, uw internetbrowser, inkomende of uitgaande links, de geografische herkomst, evenals het type en de trigger van het eindapparaat dat u gebruikt en verwerkt deze informatie voor statistische doeleinden. Hotjar kan ook directe feedback van u krijgen. Daarnaast biedt Hotjar meer informatie over gegevensbescherming op: https://www.hotjar.com/privacy.
f) Plug-ins en ingesloten functies en inhoud
We nemen functionele en inhoudelijke elementen op onze website op die worden verkregen van de servers van hun hieronder genoemde providers (hierna "externe providers"). Dit kunnen bijvoorbeeld afbeeldingen, video's of social media buttons en posts (hierna "content") zijn.

De integratie vereist altijd dat de externe providers van deze inhoud het IP-adres van de gebruiker verwerken, omdat ze zonder het IP-adres de inhoud niet naar hun browser kunnen sturen. Het IP-adres is dus nodig voor de presentatie van deze inhoud of functies. We streven ernaar om alleen inhoud te gebruiken waarvan de respectievelijke providers alleen het IP-adres gebruiken om de inhoud te leveren. Externe providers kunnen ook zogenaamde pixeltags (onzichtbare afbeeldingen, ook wel "webbakens" genoemd) gebruiken voor statistische of marketingdoeleinden. De "pixeltags" kunnen worden gebruikt om informatie zoals bezoekersverkeer op de pagina's van deze website te analyseren. De pseudonieme informatie kan ook worden opgeslagen in cookies op het apparaat van de gebruiker en kan onder andere technische informatie bevatten over de browser en het besturingssysteem, verwijzende websites, tijdstip van bezoek en andere informatie over het gebruik van ons online aanbod, evenals worden gekoppeld aan dergelijke informatie uit andere bronnen.

Als we gebruikers om toestemming vragen om de externe providers te gebruiken, is de wettelijke basis voor het verwerken van gegevens toestemming (Art. 6 (1) (a) DSGVO). Anders worden gebruikersgegevens verwerkt op basis van onze legitieme belangen (Art. 6 (1) (f) DSGVO). In dit kader willen wij u ook wijzen op het gebruik van cookies onder "Andere dan noodzakelijke cookies" in dit privacybeleid.

Google Maps
We integreren de kaarten van de "Google Maps"-service van de provider Google. De verwerkte gegevens kunnen met name IP-adressen en locatiegegevens van de gebruikers bevatten, die echter niet zonder hun toestemming worden verzameld. De dienstverlener is Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ierland, met het moederbedrijf: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, VS. Meer details over de verwerkingsactiviteiten vindt u in het privacybeleid van Google Maps:

https://policies.google.com/privacy.
Opt-out optie: Opt-out plug-in https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de

Youtube-filmpjes
We integreren video-inhoud van de serviceprovider Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ierland, op onze website. Het moederbedrijf is Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, VS. Meer details over de verwerkingsactiviteiten vindt u in het privacybeleid: https://policies.google.com/privacy.
Opt-out optie: Opt-out plug-in: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de

Trusted Shops Trustbadge
De Trusted Shops-trustbadge is op deze website geïntegreerd om onze beoordelingen weer te geven, die mogelijk zijn verzameld met Trusted Shops. Dit dient om onze legitieme belangen bij de optimale marketing van ons aanbod te beschermen, die zwaarder wegen dan onze belangen in het kader van een belangenafweging volgens art. 6 (1) blz. 1 verlicht. f DSGVO. De trustbadge en de daarmee geadverteerde diensten zijn een aanbod van Trusted Shops GmbH, Subbelrather Str. 15C, 50823 Keulen. Bij het oproepen van de Trustbadge slaat de webserver automatisch een zogenaamd serverlogbestand op, dat bijvoorbeeld uw IP-adres, de datum en tijd van de oproep, de hoeveelheid overgedragen gegevens en de aanvragende provider bevat ( toegangsgegevens) en documenteert de oproep. Deze toegangsgegevens worden niet geëvalueerd en uiterlijk zeven dagen na het einde van uw bezoek aan de site automatisch overschreven. Verdere persoonlijke gegevens worden alleen aan Trusted Shops doorgegeven als u hiermee heeft ingestemd, na het afronden van een bestelling heeft besloten om Trusted Shops-producten te gebruiken of zich al heeft geregistreerd om ze te gebruiken. In dit geval is de contractuele overeenkomst tussen u en Trusted Shops van toepassing.

g) Koppeling van sociale media via grafische of tekstlink
We promoten ook aanwezigheid op de onderstaande sociale netwerken op onze website. De integratie vindt plaats via een gekoppelde afbeelding van het betreffende netwerk. Het gebruik van deze gekoppelde afbeelding voorkomt dat er automatisch een verbinding tot stand wordt gebracht met de respectieve server van het sociale netwerk wanneer een website met een sociale media-advertentie wordt opgeroepen om een afbeelding van het betreffende netwerk zelf weer te geven. Alleen door op de bijbehorende afbeelding te klikken, wordt de gebruiker doorgestuurd naar de service van het betreffende sociale netwerk.
Nadat de gebruiker is doorgestuurd, wordt informatie over de gebruiker verzameld door het betreffende netwerk. Het kan niet worden uitgesloten dat de op deze manier verzamelde gegevens in de VS worden verwerkt.
Dit zijn in eerste instantie gegevens zoals IP-adres, datum, tijd en bezochte pagina. Als de gebruiker gedurende deze tijd is ingelogd op zijn of haar gebruikersaccount van het betreffende netwerk, kan de netwerkexploitant de verzamelde informatie over het specifieke bezoek van de gebruiker toewijzen aan het persoonlijke account van de gebruiker. Als de gebruiker communiceert via een "Delen"-knop van het betreffende netwerk, kan deze informatie worden opgeslagen in het persoonlijke gebruikersaccount van de gebruiker en worden gepubliceerd. Als de gebruiker wil voorkomen dat de verzamelde informatie rechtstreeks wordt toegewezen aan zijn/haar gebruikersaccount, moet hij/zij uitloggen voordat hij op de afbeelding klikt. Bovendien is het mogelijk om het betreffende gebruikersaccount dienovereenkomstig te configureren.
De volgende sociale netwerken zijn geïntegreerd in onze site door te linken:

Facebook
Facebook Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Dublin 2, Ireland, a subsidiary of the Facebook Inc., 1601 S. California Ave., Palo Alto, CA 94304, USA.
Privacy policy : https://www.facebook.com/policy.php
EU-US Data Protection Certification („EU-US Privacy Shield“) https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active

Instagram
Facebook Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Dublin 2, Ireland, a subsidiary of the Facebook Inc., 1601 S. California Ave., Palo Alto, CA 94304, USA.
Privacy policy: https://help.instagram.com/519522125107875
EU-US Data Protection Certification („EU-US Privacy Shield“) https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active

LinkedIn
LinkedIn Ireland Unlimited Company, Wilton Plaza, Wilton Place, Dublin 2, Irland, a subsidiary of the LinkedIn Corporation, 1000 W. Maude Avenue, Sunnyvale, CA 94085 USA.
Privacy policy: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy
EU-US Data Protection Certification („EU-US Privacy Shield“) https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000L0UZAA0&status=Active

Twitter
Twitter Inc., 795 Folsom St., Suite 600, San Francisco, CA 94107, USA
Privacy policy: https://twitter.com/privacy
EU-US Data Protection Certification („EU-US Privacy Shield“)
https://www.privacyshield.gov/…0000TORzAAO&status=Active

YouTube
Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland, a subsidiary of the Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043 USA
Privacy policy: https://policies.google.com/privacy
EU-US Data Protection Certification („EU-US Privacy Shield“) https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active

Aanwezigheid in sociale netwerken
We onderhouden online aanwezigheid binnen sociale netwerken en verwerken in dit verband gebruikersgegevens om te communiceren met gebruikers die daar actief zijn of om informatie over ons aan te bieden. Dit is een gerechtvaardigd belang in de zin van art. 6 (1) f DSGVO. De door de sociale netwerken geïnitieerde analyseprocessen kunnen gebaseerd zijn op verschillende rechtsgronden, die door de exploitanten van de sociale netwerken moeten worden vermeld (bijv. toestemming in de zin van artikel 6, lid 1 a DSGVO).
Als u een van onze sociale-mediasites bezoekt, zijn wij samen met de exploitant van het betreffende sociale-mediaplatform verantwoordelijk voor de gegevensverwerkingen die tijdens dit bezoek worden geactiveerd. In het geval van verzoeken om informatie en het doen gelden van rechten van betrokkenen, willen we er ook op wijzen dat deze het meest effectief kunnen worden uitgeoefend bij de aanbieders. Alleen de aanbieders hebben toegang tot de gegevens van de gebruikers en kunnen passende maatregelen nemen en direct informatie verstrekken. Mocht je toch nog hulp nodig hebben, dan kun je contact met ons opnemen.
Houd er rekening mee dat we, ondanks de gezamenlijke verantwoordelijkheid met de exploitanten van sociale media-portalen, geen volledige invloed hebben op de gegevensverwerkingsactiviteiten van de sociale-mediaportalen. Onze mogelijkheden worden grotendeels bepaald door het bedrijfsbeleid van de betreffende aanbieder.
De gegevens die rechtstreeks door ons worden verzameld via de aanwezigheid op sociale media, worden uit onze systemen verwijderd zodra het doel voor het opslaan ervan niet langer van toepassing is, u ons verzoekt om het te verwijderen, uw toestemming voor het opslaan intrekt of het doel van het opslaan van de gegevens niet meer langer geldt. Opgeslagen cookies blijven op uw eindapparaat staan totdat u ze verwijdert. Dwingende wettelijke bepalingen - in het bijzonder bewaartermijnen - blijven onaangetast.
Wij hebben geen invloed op de bewaartermijn van uw gegevens, die door de exploitanten van de sociale netwerken voor hun eigen doeleinden worden opgeslagen. Neem voor meer informatie rechtstreeks contact op met de exploitanten van de sociale netwerken.
Facebook
We zijn aanwezig op het Facebook-platform om reclame te maken voor onze producten en diensten en om te communiceren met geïnteresseerde partijen of klanten. Hieronder willen wij u informeren over hoe uw persoonsgegevens via onze fanpagina's worden verwerkt en wie toegang heeft tot de door u verstrekte gegevens.
Als exploitanten van onze fanpagina's op Facebook zijn wij naast Facebook Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Ierland ook de verantwoordelijke partij in de zin van de wetgeving inzake gegevensbescherming. De gezamenlijke verantwoordelijkheid hebben we samen met Facebook geregeld in een overeenkomst over de respectievelijke verplichtingen in de zin van de AVG, die u onder deze link kunt bekijken: https://www.facebook.com/legal/terms/page_controller_addendum.
De rechtsgrond voor de verwerking van persoonsgegevens die als gevolg daarvan plaatsvindt en hieronder wordt weergegeven, is art. 6 (1) f DSGVO. Ons legitieme belang ligt in de analyse, communicatie, verkoop en reclame van onze producten en diensten. De rechtsgrondslag kan ook de toestemming van de gebruiker zijn op grond van art. 6 (1) a DSGVO jegens de platformexploitant. De gebruiker kan deze toestemming te allen tijde voor de toekomst intrekken door de platformbeheerder op de hoogte te stellen in overeenstemming met art. 7 (3) DSGVO.
Wanneer u onze Facebook-fanpagina bezoekt, verzamelt en verwerkt Facebook Ireland Ltd., als exploitant van het platform in de EU, gebruikersgegevens, bijvoorbeeld via cookies. Alleen Facebook beslist over het gebruik van deze cookies. TT-Line heeft geen invloed op het gebruik van cookies op onze fanpagina's. Meer informatie over het gebruik van cookies door Facebook vindt u in het cookiebeleid van Facebook. Deze gebruikersgegevens worden gebruikt voor statistische informatie over het gebruik van onze bedrijfsaanwezigheid op Facebook. Facebook Ireland Ltd. gebruikt deze gegevens voor marktonderzoek en reclamedoeleinden en om gebruikersprofielen aan te maken. Op basis van deze profielen kan Facebook Ireland Ltd. bijvoorbeeld gebruikers binnen en buiten Facebook adverteren op basis van hun interesses. Als de gebruiker is ingelogd op zijn of haar Facebook-account op het moment van de oproep, kan Facebook Ireland Ltd. de gegevens ook aan het betreffende gebruikersaccount koppelen.
Als de gebruiker contact met ons opneemt via Facebook, worden de persoonlijke gegevens die de gebruiker bij deze gelegenheid heeft ingevoerd, gebruikt om de aanvraag te verwerken. De gegevens van de gebruiker worden door ons gewist, voor zover de vraag van de gebruiker afdoende is beantwoord en er geen wettelijke bewaarplichten zijn, b.v. in het geval van latere contractverwerking.
Het is niet uitgesloten dat de verwerking door Facebook Ireland Ltd. ook plaatsvindt via Facebook Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, California 94025 in de VS. Facebook is gecertificeerd voor het EU-US Privacy Shield, d.w.z. Facebook moet voldoen aan een gegevensbeschermingsnorm voor gebruikers in Europa die door de Europese Commissie vergelijkbaar is bevonden met de Europese norm. Daarnaast kan Facebook cookies van externe providers plaatsen. Deze staan vermeld op   https://www.facebook.com/policies/cookies/. Hun cookiebeleid is te vinden op hun respectievelijke websites.
Raadpleeg het gegevensbeleid van Facebook voor meer informatie over de verwerkingsactiviteiten, hoe u deze kunt stoppen en hoe u de door Facebook verwerkte gegevens kunt wissen: https://www.facebook.com/policy

Instagram
We zijn aanwezig op het Instagram-platform om reclame te maken voor onze producten en diensten en om te communiceren met geïnteresseerde partijen of klanten. Hieronder willen wij u informeren over hoe uw persoonsgegevens via onze fanpagina's worden verwerkt en wie toegang heeft tot de door u verstrekte gegevens.
Op dit socialemediaplatform zijn we samen verantwoordelijk met Facebook Ireland Ltd, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbor, Dublin 2 Ierland. De gezamenlijke verantwoordelijkheid hebben wij in een overeenkomst geregeld over de respectievelijke verplichtingen in de zin van de AVG. Deze overeenkomst, waaruit de wederzijdse verplichtingen voortvloeien, is beschikbaar onder de volgende link: https://www.facebook.com/legal/terms/page_controller_addendum
De rechtsgrond voor de verwerking van persoonsgegevens die als gevolg daarvan plaatsvindt en hieronder wordt weergegeven, is art. 6 par. 1 verlicht. f DSGVO. Ons legitieme belang ligt in de analyse, communicatie, verkoop en reclame van onze producten en diensten. De rechtsgrondslag kan ook de toestemming van de gebruiker zijn op grond van art. 6 (1) a DSGVO jegens de platformexploitant. De gebruiker kan deze toestemming te allen tijde voor de toekomst intrekken door de platformbeheerder op de hoogte te stellen in overeenstemming met art. 7 (3) DSGVO.
Wanneer u onze online aanwezigheid op het Instagram-platform bezoekt, verzamelt en verwerkt Facebook Ireland Ltd., als exploitant van het platform in de EU, gebruikersgegevens, bijvoorbeeld via cookies. Deze gebruikersgegevens worden gebruikt voor statistische informatie over het gebruik van onze bedrijfsaanwezigheid op Instagram. Facebook Ireland Ltd. gebruikt deze gegevens voor marktonderzoek en reclamedoeleinden en om profielen van de gebruikers aan te maken. Op basis van deze profielen kan Facebook Ireland Ltd. bijvoorbeeld gebruikers binnen en buiten Facebook adverteren op basis van hun interesses. Als de gebruiker is ingelogd op zijn of haar Instagram-account op het moment van de oproep, kan Facebook Ireland Ltd. de gegevens ook aan het betreffende gebruikersaccount koppelen.
Als de gebruiker contact met ons opneemt via Instagram, worden de persoonlijke gegevens die de gebruiker bij deze gelegenheid heeft ingevoerd, gebruikt om de aanvraag te verwerken. De gegevens van de gebruiker worden door ons gewist, voor zover de vraag van de gebruiker afdoende is beantwoord en er geen wettelijke bewaarplichten zijn, b.v. in het geval van latere contractverwerking.
Het is niet uitgesloten dat de verwerking door Facebook Ireland Ltd. ook plaatsvindt via Facebook Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, California 94025 in de VS. Facebook is gecertificeerd voor het EU-US Privacy Shield, d.w.z. Facebook moet voldoen aan een gegevensbeschermingsnorm voor gebruikers in Europa die door de Europese Commissie vergelijkbaar is bevonden met de Europese norm.
Raadpleeg voor meer informatie over de verwerkingsactiviteiten, hoe u deze kunt stoppen en hoe u de gegevens die door Instagram worden verwerkt, kunt wissen: Instagram's data policy: http://instagram.com/about/legal/privacy/
LinkedIn
We zijn online aanwezig op LinkedIn om ons bedrijf en onze diensten te presenteren en om met klanten/prospects te communiceren. LinkedIn is een dienst van LinkedIn Ireland Unlimited Company, Wilton Plaza, Wilton Place, Dublin 2, Ierland, een dochteronderneming van LinkedIn Corporation, 1000 W. Maude Avenue, Sunnyvale, CA 94085, VS. Maude Avenue, Sunnyvale, CA 94085, VS.
In dit verband willen we erop wijzen dat het mogelijk is dat gebruikersgegevens buiten de Europese Unie, met name in de VS, worden verwerkt. Dit kan leiden tot verhoogde risico's voor gebruikers, bijvoorbeeld omdat het op een later tijdstip moeilijker kan zijn om toegang te krijgen tot gebruikersgegevens. Ook hebben wij geen toegang tot deze gebruikersgegevens. De toegangsmogelijkheid ligt exclusief bij LinkedIn. De LinkedIn Corporation is gecertificeerd onder het Privacy Shield en heeft zich er daarom toe verbonden te voldoen aan de Europese normen voor gegevensbescherming. Je kunt LinkedIn's vinden privacy policy at: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy
De gezamenlijke verantwoordelijkheid hebben wij in een overeenkomst geregeld over de respectievelijke verplichtingen in de zin van de AVG. Deze overeenkomst, waaruit de wederzijdse verplichtingen voortvloeien, is beschikbaar onder de volgende link: https://legal.linkedin.com/pages-joint-controller-addendum
Twitter
We zijn online aanwezig op Twitter om ons bedrijf en onze diensten te presenteren en om met klanten/geïnteresseerden te communiceren. Twitter is een dienst van Twitter Inc., 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103, VS.
In dit verband willen we erop wijzen dat het mogelijk is dat gebruikersgegevens buiten de Europese Unie, met name in de VS, worden verwerkt. Dit kan leiden tot verhoogde risico's voor gebruikers, bijvoorbeeld omdat het op een later tijdstip moeilijker kan zijn om toegang te krijgen tot gebruikersgegevens. Ook hebben wij geen toegang tot deze gebruikersgegevens. De toegangsmogelijkheid ligt exclusief bij Twitter. Twitter Inc. is gecertificeerd onder het Privacy Shield en heeft zich er daarom toe verbonden te voldoen aan de Europese normen voor gegevensbescherming.
U vindt de gegevensbeschermingsinformatie van Twitter op: https://twitter.com/de/privacy.

Youtube
We zijn online aanwezig op YouTube om ons bedrijf en onze diensten te presenteren en om met klanten/geïnteresseerden te communiceren. YouTube is een dienst van Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ierland, een dochteronderneming van Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043 VS.
In dit verband willen we erop wijzen dat het mogelijk is dat gebruikersgegevens buiten de Europese Unie, met name in de VS, worden verwerkt. Dit kan leiden tot verhoogde risico's voor gebruikers, bijvoorbeeld omdat het op een later tijdstip moeilijker kan zijn om toegang te krijgen tot gebruikersgegevens. Ook hebben wij geen toegang tot deze gebruikersgegevens. De toegangsmogelijkheid ligt exclusief bij YouTube. Google LLC is gecertificeerd onder het Privacy Shield en heeft zich er daarom toe verbonden te voldoen aan de Europese normen voor gegevensbescherming.
U vindt de gegevensbeschermingsinformatie van YouTube op: https://policies.google.com/privacy.

Links naar andere websites/banners
Deze website bevat elektronische verwijzingen (links) naar andere websites. De website kan ook grafische elementen bevatten, zoals banners of korte links die, wanneer erop wordt geklikt, naar een andere website leiden. Houd er rekening mee dat het privacybeleid van TT-Line niet van toepassing is op deze andere websites.
Dataveiligheid
Ook beschermen wij uw gegevens technisch en organisatorisch door passende technische en organisatorische gegevensbeveiligingsmaatregelen te treffen om een ​​op het risico passend beschermingsniveau te waarborgen, rekening houdend met de stand van de techniek, de uitvoeringskosten en de aard, omvang, omstandigheden en doeleinden van de verwerking, evenals de variërende waarschijnlijkheid en ernst van het risico voor uw rechten en vrijheden. Dit is om uw gegevens te beschermen tegen verlies, misbruik, ongeoorloofde toegang, ongeoorloofde openbaarmaking, wijziging of vernietiging.
Om de persoonlijke gegevens van onze gebruikers te beschermen, gebruiken we een veilige online overdrachtsprocedure, de zogenaamde "Secure Socket Layer" (SSL) overdracht. U herkent dit aan het feit dat er een "s" is toegevoegd aan de adrescomponent http:// ("https://") of een groen, gesloten slotsymbool in de browser wordt weergegeven. Door op het symbool te klikken, krijgt u informatie over het gebruikte SSL-certificaat. De weergave van het symbool is afhankelijk van de browserversie die u gebruikt. SSL-codering zorgt voor een veilige en volledige overdracht van uw gegevens. De SSL-verbinding die we gebruiken is gecertificeerd door het bedrijf GeoTrust met betrekking tot de beveiliging en vertrouwelijkheid.
Let op: voor een overdracht van uw gegevens van u naar ons ligt de verantwoordelijkheid voor de veilige overdracht in de eerste plaats bij u. We bieden speciale bescherming voor elektronische formulieren op onze website. Als u ons uw gegevens echter per e-mail stuurt, houd er dan rekening mee dat e-mails over het algemeen niet versleuteld zijn. Maak dus bij twijfel gebruik van de postdienst als u het overdrachtsrisico zoveel mogelijk wilt uitsluiten.
Jou rechten
Hieronder vindt u een overzicht van de rechten die u heeft op grond van de Europese wetgeving inzake gegevensbescherming.
Informatie, correctie, verwijdering, beperking van verwerking, gegevensoverdraagbaarheid
U kunt in principe kosteloos informatie opvragen over de gegevens die TT-Line over u heeft opgeslagen en - voor zover aan de wettelijke vereisten wordt voldaan - eisen dat deze gegevens worden gecorrigeerd, verwijderd en de verwerking van deze gegevens wordt beperkt. Ook kunt u een verzoek indienen om de door u aan ons verstrekte persoonsgegevens over te dragen.

Intrekking van toestemming, nieuwsbrief
U hebt te allen tijde het recht om een gegeven toestemming voor de toekomst in te trekken en om verwijdering van de persoonsgegevens te eisen als er geen andere verwerkingsredenen zijn (bijvoorbeeld wettelijke bewaarplicht). Daarnaast is het mogelijk dat we bepaalde diensten niet meer kunnen leveren omdat we uw met toestemming ontvangen persoonsgegevens niet op een andere rechtsgrond kunnen verwerken. Bijvoorbeeld nieuwsbrieven: als u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief, gebruiken we de hiervoor benodigde of afzonderlijk door u verstrekte gegevens om u regelmatig onze e-mailnieuwsbrief te sturen in overeenstemming met uw toestemming. U kunt zich op elk moment afmelden voor de nieuwsbrief via info@ttline.com of via de link in de nieuwsbrief.

Afmelden voor nieuwsbrieven
Voor zover we uw e-mailadres hebben ontvangen als onderdeel van uw boeking, kunnen we dit onder de voorwaarden van Section 7 (3) van de Duitse wet op de oneerlijke concurrentie (UWG) gebruiken om u informatie te sturen over soortgelijke diensten als die welke al zijn geboekt bij ons. U kunt te allen tijde bezwaar maken tegen het gebruik van uw e-mailadres voor dergelijke reclamedoeleinden, in het bijzonder het verzenden van onze nieuwsbrief, via info@ttline.com.

Oppositie
U hebt te allen tijde het recht om om redenen die verband houden met uw specifieke situatie, bezwaar te maken tegen de verwerking van op u betrekking hebbende persoonsgegevens die wordt uitgevoerd op basis van artikel 6, lid 1, onder e) of (f) DSGVO. Vervolgens onderzoeken wij de gegrondheid van het bezwaar.

Als de persoonsgegevens die op u betrekking hebben, worden verwerkt met het oog op direct marketing, hebt u het recht om te allen tijde bezwaar te maken tegen de verwerking van de persoonsgegevens die op u betrekking hebben met het oog op dergelijke marketing; dit geldt ook voor profilering, voor zover deze verband houdt met dergelijke direct marketing. De direct advertising wordt dan na een doorlooptijd van maximaal 4 weken beëindigd.

Uw vragen
Als u uw rechten wilt doen gelden, toestemming wilt intrekken, bezwaar wilt maken of andere vragen heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens, neem dan contact op met info@ttline.com.

Adres van de functionaris voor gegevensbescherming
Als u van mening bent dat wij uw gegevens niet verwerken in overeenstemming met de voorschriften voor gegevensbescherming, neem dan contact op met onze functionaris voor gegevensbescherming, die zich inzet voor onafhankelijkheid en vertrouwelijkheid, ook jegens ons. Als u hem een vraag stelt, zal hij de zaak onderzoeken en u een antwoord sturen, eventueel in eerste instantie een tussenbericht. Als uw vraag echter een serviceonderwerp zelf betreft, gebruik dan contactgegevens in het impressum. Dit komt omdat de functionaris voor gegevensbescherming alleen antwoorden kan geven op uw zorgen over gegevensbescherming, aangezien hij alleen verantwoordelijk is voor het toezicht op onze acties die voldoen aan de gegevensbescherming. U kunt onze bedrijfsfunctionaris voor gegevensbescherming voor het eerste contact bereiken op: datenschutz@ttline.com.

Recht van beroep
Bent u niet tevreden over de reactie van de Functionaris Gegevensbescherming? U kunt ook een klacht indienen bij een toezichthoudende autoriteit, met name in de lidstaat van uw gewone verblijfplaats, werkplek of plaats van de vermeende inbreuk, in overeenstemming met de wet, als u van mening bent dat de verwerking van persoonsgegevens over u inbreuk maakt de AVG.

Aanpassing van dit privacybeleid

Houd er rekening mee dat we onze verklaring inzake gegevensbescherming van tijd tot tijd aanpassen aan wetswijzigingen. Nieuwe wettelijke vereisten, zakelijke beslissingen of aanpassingen aan technische ontwikkelingen kunnen wijzigingen in ons privacybeleid vereisen. Lees bij twijfel onze verklaring inzake gegevensbescherming - wanneer u contact met ons opneemt en vóór elk bezoek aan deze website - om op de hoogte te blijven van dergelijke wijzigingen. We weten dat dit inspanning vraagt. Maar deze inspanning dient uw belangen, die de wetgeving inzake gegevensbescherming beoogt te beschermen met de informatieverplichtingen die ons worden opgelegd. Op onze website vindt u altijd de laatste versie van onze privacyverklaring.

Status: maart 2021

 

Paypal Diners Club Mastercard Visa