TT-Line privatumo politika

Jauskitės saugūs net tik jūroje!

Duomenų saugumo politika | TT-Line

Privatumo politika

  • Apžvalga

    Asmens duomenų apsauga ir atsakingas informacijos, kurią mums patikite, tvarkymas mums yra svarbūs ir mes tuo ypatingai rūpinamės. „TT-Line“ asmens duomenis tvarko tik laikydamasi įstatymais numatytų reikalavimų, ypač ES Bendrojo duomenų apsaugos reglamento (BDAR) ir Federalinio duomenų apsaugos įstatymo (BDSG).

    Pareiškimas dėl duomenų apsaugos parodo, kaip ir kokiu mastu tvarkome jūsų asmens duomenis. Prieš naudodamiesi šia svetaine ir (arba) susisiekdami su mumis, perskaitykite visą pareiškimą dėl duomenų apsaugos politikos.

    Mes ne visada renkame duomenis tiesiogiai iš jūsų. Pavyzdžiui, jei asmuo pateikia kelionės registracijos, kelionės rezervacijos ar informacijos užklausą su nurodytu savo vardu, mes gauname jūsų duomenis netiesiogiai. Jums, kaip duomenų subjektui, taip pat yra taikomi duomenų apsaugos įstatymai ir jūs turite būti informuotas. Tas pats pasakytina, jei kuri nors įmonė ar kita institucija susisiekia su mumis ir pateikia mums kontaktinio asmens duomenis (vardą, pavardę, kontaktinius duomenis) arba vairuotojo duomenis, pvz., vardą ir pavardę, el. pašto adresą, telefono numerį, pilietybę, gimimo datą taip pat kelionės dokumentų galiojimo pabaigos datą ir dokumentus išdavusią šalį, pvz., Klaipėdoje veikiančios įmonės.

    Atsakingas asmuo, kaip numatyta duomenų apsaugos įstatyme
    Prašome žr. čia.

  • Asmens duomenų tvarkymas

    „TT-Line“ tvarko jūsų asmeninius duomenis, gautus tiesiai iš Jūsų, kai užsisakote pervežimo keltais paslaugą, atliekate rezervaciją, atšaukiate užsakymą ar kitaip naudojatės mūsų paslauga, pavyzdžiui, naudodamiesi mūsų svetaine arba susisiekdami su mumis. Asmens duomenys trečiosioms šalims perduodami tik tuo atveju, jei tai būtina sutarties apdorojimo ar atsiskaitymo tikslais, arba jei davėte išankstinį sutikimą. Toliau pateiktas išsamus duomenų tvarkymo tikslų aprašymas, nurodant taisykles ir saugojimo laikotarpius.

    a) Mes naudojame Jūsų duomenis paslaugoms, ypač keltų paslaugoms, teikti, taip pat jūsų pirkiniams tvarkyti, pavyzdžiui, informacijai apie tai, ką, kada ir kur nusipirkote, kaip už tai sumokėjote, tvarkyti, taip pat tvarkyti kredito ar kitą mokėjimo informaciją ikisutartiniu pasitikėjimu grįstų santykių kontekste bei patarti bei atsakyti į jūsų klausimus, taip pat naudotis ir įgyvendinti teises bei vykdyti pareigas, kylančias iš šių teisinių santykių. Mes renkame asmeninę informaciją apie keliautoją, pavyzdžiui, vardą ir pavardę, pašto adresą, el. pašto adresą, telefono numerį, amžiaus grupę, užsakymo ar kliento numerį, mokėjimo duomenis, paso duomenis ar kitą identifikavimo informaciją. Tai taip pat apima informaciją apie kreditingumą ir kreditingumo patikras, jei naudojatės mūsų paslaugomis. Duomenys bus saugomi sutarties tvarkymo tikslais, o vėliau – 10 metų, laikotarpį pradedant skaičiuoti nuo metų, kai buvo atlikta paskutinė verslo operacija, pabaigos.

    b) Mes tvarkome asmens duomenis, kad galėtume teikti savo paslaugas, t. y. visų pirma norėdami turėti galimybę suteikti konsultacijas ir atsakyti į jūsų klausimus, nesusijusius su užsakytomis paslaugomis, kaip numatyta BDAR 6 straipsnio 1 dalies f punkte. Praėjus 2 metams po metų, kai buvo pateikta užklausa, pabaigos mes ištrinsime duomenis, nebent per tą laiką būtų sudaryta tolesnė sutartis ar sandoris, arba jeigu informacija yra susijusi su teisiniais santykiais, galiojančiais su duomenų subjektu.

    c) Taip pat naudojame jūsų duomenis, kad atsiųstume jums informacijos apie mūsų paslaugas, kurių prašėte arba kurios jus domina, pavyzdžiui, atsiunčiant naujienlaiškius, įskaitant personalizavimą, derinimą su jūsų interesais, kaip numatyta BDAR 6 straipsnio 1 dalies f punkte arba tik esant jūsų sutikimui ar ir esant jūsų sutikimui (kaip numatyta BDAR 6 straipsnio 1 dalies a punkte). Praėjus 2 metams po metų, kai buvo pateikta užklausa, pabaigos mes ištrinsime duomenis, nebent per tą laiką būtų sudaryta tolesnė sutartis ar sandoris, arba jeigu informacija yra susijusi su teisiniais santykiais, galiojančiais su duomenų subjektu.

    d) Naudojame duomenis, kuriuos pateikiate per grįžtamojo ryšio įrankį „IFeedback“, kad galėtume nuolat tobulinti savo paslaugą, kaip numatyta BDAR 6 straipsnio 1 dalyje. Praėjus 2 metams po metų, kai buvo pateikta užklausa, pabaigos mes ištrinsime duomenis, nebent per tą laiką būtų sudaryta tolesnė sutartis ar sandoris, arba jeigu informacija yra susijusi su teisiniais santykiais, galiojančiais su duomenų subjektu.

  • Duomenų rinkimas ir tvarkymas lankantis svetainėje

    Kai lankotės mūsų svetainėje, renkame asmens duomenis, kad užtikrintume jums galimybę naudotis mūsų svetaine (naudojimo duomenys) ir saugumą. Tai apima duomenis apie svetainės naudojimo pradžią, pabaigą ir susijusią temą bei, kai taikoma, identifikavimo duomenis (pvz., jūsų prisijungimo duomenis, kai prisijungiate prie saugios zonos, pvz., „My TT-Line“ arba „TT-Line Freight Online Booking“). Šiuo tikslu sistema renka prisijungimo duomenis, tokius kaip IP adresas, užklausos data ir laikas, užklausos turinys (konkretus puslapis), prieigos būsena / HTTP būsenos kodas, kiekvienu atveju perduodamų duomenų kiekis, svetainė, iš kurios gaunama užklausa, naršyklė, operacinė sistema ir jos sąsaja, kalba ir naršyklės programinės įrangos versija. Toliau žr. išsamų asmens duomenų, tiksliai susijusių su svetainės naudojimu, tvarkymo tikslų aprašymą.

    a) Tvarkome duomenis, kai lankotės mūsų svetainėje, siekdami užtikrinti mūsų svetainės saugumą ir laikinai išsaugoti jūsų nustatymus, pvz., pirkinių krepšelio duomenis ar kalbą, medijos turinio atkūrimo ir mokėjimo paslaugų teikėjams tikslais pagal BDAR 6straipsnio 1 dalį, kitu atveju bus prašomas jūsų sutikimas (žr. skyrelį „Slapukai“).

    b) Kai registruojatės per mūsų svetainę, mes tvarkome jūsų duomenis, kad galėtumėte naudotis papildomomis svetainės funkcijomis (vartotojo paskyra). Įvestus ir sukurtus duomenis naudojame vartotojo paskyros valdymo tikslais.

    c) Kai registruojatės norėdami užsakyti „TT-Line“ krovinių gabenimo paslaugas, mes tvarkome jūsų duomenis, įskaitant informaciją apie nurodytą kontaktinį asmenį, kad galėtume pateikti informaciją apie „TT-Line“ gabenamo krovinio kiekį ir jūsų transporto vienetus.

    d) Kiti slapukai, išskyrus būtinus slapukus.

    Siekdami, kad apsilankymas mūsų svetainėje būtų patogus ir kad būtų galėtume leisti naudotis tam tikromis funkcijomis, rodyti tinkamus produktus ar atlikti rinkos tyrimus, mes naudojame vadinamuosius slapukus. Slapukai yra nedideli tekstiniai failai su informacija, kurie gali būti įdiegti galutiniame vartotojo įrenginyje per naršyklę, kai vartotojas lankosi svetainėje. Kai į svetainę įeinama per tą patį galinį įrenginį, slapuką su jame saugoma informacija galima atkurti.

    Lankydamiesi mūsų svetainėje pamatysite „slapukų reklamjuostę“, iš anksto informuojančią apie slapukų ir kitų stebėjimo technologijų naudojimą, skirtų pagerinti mūsų svetainės naudotojų patirtį bei naudojamų žiniatinklio analizės ir tikslinės reklamos tikslais. Susijęs duomenų apdorojimas išsamiai aprašytas toliau. Per slapukų reklamjuostę galite pasirinkti, ar norite naudoti svetainę tik su techniškai reikalingais slapukais, ar duodate savo sutikimą, kad mes taip pat galėtume naudoti slapukus ir panašias stebėjimo technologijas statistiniams tikslams, svetainei tobulinti ir rinkodarai (daugiau informacijos žr. skyrelyje apie slapukų informacijoje). Šį sutikimą galite visiškai arba iš dalies atšaukti bet kuriuo metu, o ši galimybė galios ateityje. Norėdami tai padaryti, galite bet kuriuo metu vėl atidaryti slapukų reklamjuostę naudodami šią nuorodą:

    Slapukų nustatymų keitimas

    Norime suteikti jums galimybę priimti informuoto asmens sprendimą dėl slapukų, kurie nėra būtini techninėms svetainės funkcijoms, naudojimo. Atminkite, kad jei atsisakysite reklamos tikslais naudojamų slapukų, gausite mažiau jūsų interesams pritaikytos reklamos, tačiau vis tiek galėsite naudotis visa svetaine.

    Mes atskiriame slapukus, kurie yra privalomi techninėms svetainės funkcijoms, ir pasirenkamus slapukus.

    Funkciniai slapukai

    Kai kurie slapukai yra būtini svetainei ir susijusioms funkcijoms teikti. Teisinis šių slapukų naudojimo pagrindas yra mūsų teisėtas interesas, numatytas BDAR 6 straipsnio 1 dalies f punkte, teikiant paslaugas ir užtikrinant tinkamą bei saugų svetainės veikimą.

    Statistika
    Siekdami toliau tobulinti savo pasiūlymus ir svetainę, renkame anoniminius duomenis statistikos ir analizės tikslais. Naudodami šiuos slapukus galime, pavyzdžiui, nustatyti lankytojų skaičių ir tam tikrų mūsų svetainės puslapių poveikį bei optimizuoti turinį.

    Rinkodara
    Taip pat galime naudoti slapukus ir kitas stebėjimo technologijas, kad galėtume teikti suasmenintus pasiūlymus ir rodyti reklamą arba įvertinti reklamos kampanijų sėkmę kitose svetainėse.

    Sesijos slapukai ir nuolatiniai slapukai

    Kita vertus, yra slapukų, kurie jūsų kompiuteryje įdiegiami tik jūsų atitinkamo apsilankymo mūsų svetainėje metu (dar vadinami „sesijos slapukais“) bei slapukų, kurie jūsų kompiuteryje yra saugomi ilgesnį laiką.

    Slapukų apžvalga mūsų svetainėje (slapukų politika)

    Šiame skyrelyje yra nurodyti mūsų svetainėje naudojami slapukai, slapukų teikėjas, slapukų aprašymas ar paskirtis, slapukų pavadinimas, slapukų tipai, galiojimo trukmė ir kategorija (būtini, statistiniai ar suasmeninti slapukai). Be to, trečiųjų šalių teikėjams pateikiama nuoroda į teikėjo privatumo politiką.

    e) Žiniatinklio analizė, stebėjimas ir optimizavimas

    „TT-Line“ taip pat naudoja žiniatinklio sekimo sistemas reklamos, rinkos tyrimų tikslais bei tam, kad svetainės naudojimas būtų kuo patogesnis. Tai apima duomenų apie mūsų svetainės naudojimą saugojimą, jei davėte tam sutikimą. Tai leidžia mums toliau plėtoti savo svetainę ir dar geriau pritaikyti turinį jūsų poreikiams. Be to, naudojimo profiliai naudojami vadinamam pakartotiniam programų orientavimui. Teisinį duomenų tvarkymo pagrindą sudaro jūsų sutikimas, pateiktas per slapukų reklamjuostę (BDAP 6 straipsnio 1 dalis). Jūs galite bet kada atšaukti savo sutikimą dėl šių slapukų saugojimo ateityje. Norėdami tai padaryti, slapukų reklamjuostėje atsidarykite slapukų nustatymus.

  • „Google Analytics“

    Šioje svetainėje naudojama „Google Analytics“ – žiniatinklio analizės paslauga, kurią teikia „Google Inc.“, veikianti adresu 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, JAV. „Google Analytics“ naudoja „slapukus“ – tekstinius failus, kuriuos jūsų kompiuteryje įdiegia jūsų naršyklė, siekiant padėti svetainei analizuoti, kaip vartotojai naudoja svetainę. Slapuko generuojama informacija apie tai, kaip naudojatės šia svetaine, paprastai perduodama į „Google“ serverį JAV ir ten saugoma.

     

    „Google Analytics“ naudojame kartu su IP anonimizavimo funkcija. Tai užtikrina, kad „Google“ sutrumpins jūsų IP adresą Europos Sąjungos valstybėse narėse ar kitose sutartis sudariusiose šalyse pagal Europos ekonominės erdvės susitarimą prieš perduodant jį į JAV. Tik išimtiniais atvejais visas IP adresas bus persiųstas į „Google“ serverį JAV ir ten sutrumpintas. „Google“ šią informaciją naudoja mūsų vardu, kad įvertintų jūsų naudojimąsi svetaine, sudarytų ataskaitas apie svetainės veiklą ir teiktų kitas paslaugas, susijusias su svetainės veikla ir interneto naudojimu. IP adresas, kurį jūsų naršyklė perduoda teikiant „Google Analytics“ paslaugą, nebus pridėtas prie kitų „Google“ duomenų.

    Daugiau informacijos apie naudojimo sąlygas ir duomenų apsaugą rasite adresu http://www.google.com/analytics/terms/de.html bei http://www.google.de/intl/de/policies/.

  • „Hotjar“

    Savo svetainėje naudojame svetainės vizualizavimo programinę įrangą „Hotjar“. Tai yra žiniatinklio analizės paslauga, kurią teikia „Hotjar Ltd“, veikianti adresu Level 2, St Julians Business Centre, 3, Elia Zammit Street, St Julians STJ 1000, Malta, Europa, toliau vadinama „Hotjar“, ir naudojama mūsų svetainės naudojimo modeliams analizuoti.

    „Hotjar“ leidžia mums registruoti ir analizuoti jūsų naudojimo elgesį mūsų svetainėje, pvz., kompiuterinės pelės judesius ar paspaudimus. Visgi jūsų apsilankymas mūsų svetainėje yra anonimizuojamas. Be to, „Hotjar“ įvertina informaciją apie jūsų operacinę sistemą, jūsų interneto naršyklę, gaunamas ar siunčiamas nuorodas, jūsų naudojamo galinio įrenginio geografinę kilmę, tipą ir aktyviklį bei apdoroja šią informaciją statistikos tikslais. „Hotjar“ taip pat gali gauti tiesioginį jūsų atsiliepimą. Papildomos „Hotjar“ informacijos apie duomenų apsaugą galite adresu https://www.hotjar.com/privacy.

    f) Įskiepiai ir įterptosios funkcijos bei turinys

    Į savo svetainę įtraukiame funkcinių ir turinio elementų, kurie yra gauti iš toliau nurodytų jų teikėjų (toliau – „trečiosios šalys–teikėjos) serverių. Tai gali būti, pavyzdžiui, grafika, vaizdo įrašai ar socialinės žiniasklaidos mygtukai ir įrašai (toliau – „turinys“).

    Integravimui visada reikalinga, kad trečiosios šalys–turinio teikėjos apdorotų vartotojo IP adresą, kadangi be IP adreso jos negalėtų nusiųsti turinio į naršyklę. Taigi IP adresas reikalingas tokiam turiniui ar funkcijoms pateikti. Mes stengiamės naudoti tik turinį, kurio atitinkami teikėjai naudoja tik IP adresą pateikti siūlomą turinį. Trečiosios šalys–teikėjos statistikos ar rinkodaros tikslais taip pat gali naudoti vadinamuosius žiniatinklio indikatorius (nematomą grafiką, dar žinomą kaip „pikselių žymės“). Žiniatinklio indikatoriai gali būti naudojami tokiai informacijai kaip svetainės lankytojų srautas analizuoti. Pseudoniminė informacija taip pat gali būti saugoma vartotojo įrenginio slapukuose o joje, be kita ko, gali būti techninės informacijos apie naršyklę ir operacinę sistemą, nuorodos į svetaines, apsilankymo laikas ir kita informacija apie mūsų internetinio pasiūlymo naudojimą, taip pat informacija gali būti susieta su atitinkama informacija iš kitų šaltinių.

    Jei prašome naudotojų sutikimo naudotis trečiųjų šalių–teikėjų paslaugomis, teisinis duomenų tvarkymo pagrindas yra sutikimas (BDAR 6 straipsnio 1 dalies a punktas). Priešingu atveju naudotojų duomenys tvarkomi remiantis mūsų teisėtais interesais (BDAR 6 straipsnio 1 dalies f punktas). Šiame kontekste taip pat norime atkreipti jūsų dėmesį į slapukų naudojimą šios privatumo politikos skiltyje „Kiti slapukai, išskyrus būtinus slapukus“.

  • „Google Maps“

    „Google Maps“

    Mes integruojame „Google“ teikiamos paslaugos „Google Maps“ žemėlapius. Tvarkomi duomenys gali apimti, visų pirma, vartotojų IP adresus ir vietovės duomenis, tačiau tokie duomenys nėra renkami be vartotojų sutikimo. Paslaugų teikėja yra „Google Ireland Limited“, veikianti adresu Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Airija, kurios patronuojančioji įmonė yra: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, JAV. Daugiau informacijos apie duomenų tvarkymo veiklą rasite „Google Maps“ privatumo politikoje: https://policies.google.com/privacy.

    Atsisakymo parinktis: atsisakymo papildinys: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de

  • Vaizdo įrašai platformoje „Youtube“

    Mūsų tinklalapyje mes integruojame vaizdo įrašų turinį, gautą iš paslaugų teikėjos „Google Ireland Limited“, veikiančios adresu Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Airija. Patronuojančioji įmonė yra „Google LLC“, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, JAV. Daugiau informacijos apie duomenų tvarkymo veiklą rasite privatumo politikoje.
    Atsisakymo parinktis: atsisakymo papildinys: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en-GB

  • Patikimumo ženklelis „Trustbadge“

    Šioje svetainėje yra integruotas patikimumo ženklelis „Trusted Shops“, kad būtų rodomi mūsų reitingai, kurie galėjo būti pasiekti naudojant „Trusted Shops“. Tai padeda apsaugoti mūsų teisėtus interesus į optimalią mūsų pasiūlymų rinkodarą, kurie yra viršesni už mūsų interesus, atsižvelgiant į interesų pusiausvyrą, kaip numatyta BDAR 6 straipsnio 1 dalies f punkte. Patikimumo ženklelis ir su juo reklamuojamos paslaugos sudaro „Trusted Shops GmbH“ (Subbelrather Str. 15C, 50823 Kelnas) pateiktą pasiūlymą. Kai naudojamas „Trustbadge“, žiniatinklio serveris automatiškai išsaugo vadinamąjį serverio žurnalo failą, kuriame yra, pavyzdžiui, jūsų IP adresas, iškvietimo data ir laikas, perduotų duomenų kiekis ir prašantis (prieigos prie duomenų) teikėjas, bei dokumentuoja iškvietimą. Šie prieigos duomenys nevertinami ir ne vėliau kaip per septynias dienas po apsilankymo svetainėje automatiškai perrašomi. Kiti asmens duomenys į „Trusted Shops“ perduodami tik tuo atveju, jei jūs su tuo sutikote, nusprendėte naudoti „Trusted Shops“ produktus atlikę užsakymą arba jau užsiregistravote naudoti šiuos produktus. Tokiu atveju galios sutartis, sudaryta tarp jūsų ir „Trusted Shops“.

    g) Socialinės žiniasklaidos susiejimas naudojant grafinę ar tekstinę nuorodą

    Mes taip pat įspėjame apie dalyvavimą socialiniuose tinkluose, išvardytuose mūsų svetainėje toliau. Integracija vyksta per susietą atitinkamo tinklo grafiką. Šios susietos grafikos naudojimas neleidžia automatiškai užmegzti ryšio su atitinkamu socialinio tinklo serveriu, kai yra iškviečiama svetainė su socialinės žiniasklaidos reklama, kad būtų rodoma atitinkamo tinklo grafika. Tik spustelėjus atitinkamą grafiką, vartotojas nukreipiamas į atitinkamo socialinio tinklo paslaugą.

    Po to, kai vartotojas nukreipiamas, informaciją apie vartotoją renka atitinkamas tinklas. Neatmetama galimybė, kad tokiu būdu surinkti duomenys gali būti tvarkomi JAV. Visų pirmai tai yra tokie duomenys kaip IP adresas, data, laikas ir aplankytas puslapis. Jei per tą laiką vartotojas yra prisijungęs prie savo atitinkamo tinklo vartotojo paskyros, tinklo operatorius gali priskirti surinktą informaciją apie konkretų vartotojo apsilankymą vartotojo asmeninei paskyrai. Jei vartotojas sąveikauja per atitinkamo tinklo mygtuką „Bendrinti“, ši informacija gali būti saugoma asmeninėje vartotojo paskyroje ir gali būti paskelbta. Jei vartotojas nori, kad surinkta informacija nebūtų tiesiogiai priskirta jo vartotojo paskyrai, prieš spustelėdamas grafiką jis turi atsijungti. Be to, galima atitinkamai sukonfigūruoti atitinkamą vartotojo paskyrą.

    Toliau nurodyti socialiniai tinklai yra integruoti į mūsų svetainę per sąsajas:

    „Facebook“
    „Facebook Ireland Limited“, 4 Grand Canal Square, Dublin 2, Airija; „Facebook Inc.“ (1601 S. California Ave., Palo Alto, CA 94304, JAV) padalinys.
    Privatumo politika: https://www.facebook.com/policy.php
    ES ir JAV duomenų apsaugos sertifikavimas („ES ir JAV privatumo skydas“) https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active

    „Instagram“
    „Facebook Ireland Limited“, 4 Grand Canal Square, Dublin 2, Ireland, „Facebook Inc.“ (1601 S. California Ave., Palo Alto, CA 94304, JAV) padalinys.
    Privatumo politika: https://help.instagram.com/519522125107875
    ES ir JAV duomenų apsaugos sertifikavimas („ES ir JAV privatumo skydas“) https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active

    „LinkedIn“
    „LinkedIn Ireland Unlimited Company“, Wilton Plaza, Wilton Place, Dublin 2, Airija, „LinkedIn Corporation“ (1000 W. Maude Avenue, Sunnyvale, CA 94085 JAV) padalinys.
    Privatumo politika: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy
    ES ir JAV duomenų apsaugos sertifikavimas („ES ir JAV privatumo skydas“) https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000L0UZAA0&status=Active

    „Twitter“
    „Twitter Inc.“, 795 Folsom St., Suite 600, San Francisco, CA 94107, JAV.
    Privatumo politika: https://twitter.com/privacy
    ES ir JAV duomenų apsaugos sertifikavimas („ES ir JAV privatumo skydas“)
    https://www.privacyshield.gov/…0000TORzAAO&status=Active

    „YouTube“
    „Google Ireland Limited“, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Airija, „Google LLC“ (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043 JAV) padalinys.
    Privatumo politika: https://policies.google.com/privacy
    ES ir JAV duomenų apsaugos sertifikavimas („ES ir JAV privatumo skydas“) https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active

  • Buvimas socialiniuose tinkluose

    Mes veikiame socialiniuose tinkluose ir šiame kontekste apdorojame vartotojų duomenis, kad galėtume bendrauti su socialiniais tinklais aktyviais besinaudojančiais vartotojais arba pasiūlyti informacijos apie mus. Tai yra teisėtas interesas, kaip apibrėžta BDAR 6 straipsnio 1 dalies f punkte. Socialinių tinklų inicijuoti analizės procesai gali būti pagrįsti įvairiais teisiniais pagrindais, kuriuos turi nurodyti socialinių tinklų operatoriai (pvz., sutikimas, kaip apibrėžta BDAR 6 straipsnio 1 dalies a punkte).

    Jei lankotės vienoje iš mūsų socialinės žiniasklaidos svetainių, mes kartu su atitinkamos socialinės žiniasklaidos platformos operatoriumi esame atsakingi už šio vizito metu suaktyvintas duomenų apdorojimo operacijas. Norėtume atkreipti dėmesį į tai, kad kai pateikiami prašymai suteikti informacijos ir kai patvirtinamos duomenų subjekto teisės, šių funkcijų valdymą geriausia derinti su paslaugos teikėjais. Tik paslaugų teikėjai turi prieigą prie vartotojų duomenų ir gali imtis atitinkamų priemonių bei tiesiogiai teikti informaciją. Jei vis tiek reikėtų pagalbos, galite susisiekti su mumis.

    Atminkite, kad nepaisant bendros atsakomybės su socialinės žiniasklaidos portalų operatoriais, mes neturime visos įtakos socialinės žiniasklaidos portalų duomenų apdorojimo operacijoms. Mūsų galimybes daugiausia lemia atitinkamo paslaugos tiekėjo veiklos politika.

    Duomenys, kuriuos mes tiesiogiai renkame per socialinės žiniasklaidos priemones, bus ištrinti iš mūsų sistemų, kai tik jų saugojimo tikslai nebebus taikomai, arba jūs paprašysite mūsų juos ištrinti, atšauksite savo sutikimą juos saugoti arba duomenų saugojimo tikslas nebeteks galios. Išsaugoti slapukai išliks jūsų galiniame įrenginyje, kol juos ištrinate. Privalomos teisinės nuostatos, ypač saugojimo laikotarpiai, liks galioti.

    Mes neturime jokios įtakos jūsų duomenų, kuriuos socialinių tinklų operatoriai saugo savo tikslams, saugojimo laikotarpiui. Dėl išsamesnės informacijos kreipkitės tiesiogiai į socialinių tinklų operatorius.

     

    „Facebook“
    Mes dalyvaujame „Facebook“ platformoje, norėdami reklamuoti savo produktus ir paslaugas bei bendrauti su suinteresuotomis šalimis ar klientais. Toliau pateikta informacija apie tai, kaip jūsų asmeniniai duomenys yra tvarkomi per mūsų gerbėjų puslapius ir kas turi prieigą prie jūsų pateiktų duomenų.

    Būdami savo gerbėjų puslapių socialiniame tinkle „Facebook“ operatore, mes taip pat esame atsakingoji šalis duomenų apsaugos įstatymų numatyta prasme, kaip ir „Facebook Ireland Limited“, veikianti adresu 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Airija. Mūsų ir „Facebook“ bendra atsakomybė reglamentuojama susitarimu dėl atitinkamų įsipareigojimų, kaip apibrėžta BDAR, o informaciją galite peržiūrėti šioje nuorodoje: https://www.facebook.com/legal/terms/page_controller_addendum.

    Teisinis asmens duomenų tvarkymo pagrindas nurodytas BDAR 6 straipsnio 1 dalies f punkte. Mūsų teisėtas interesas yra mūsų produktų ir paslaugų analizė, komunikacija, pardavimas ir reklama. Teisinis pagrindas taip pat gali būti vartotojo sutikimas pagal BDAR 6 straipsnio 1 dalies a punktą, suteikiant atitinkamą sutikimą platformos operatoriui. Vartotojas gali bet kada atšaukti šį sutikimą ateityje, pranešdamas apie tai platformos operatoriui pagal BDAR 7 straipsnio 3 dalies nuostatas.

    Kai lankotės mūsų „Facebook“ gerbėjų puslapyje, „Facebook Ireland Ltd.“, kaip platformos operatorė ES, renka ir tvarko naudotojų duomenis, pavyzdžiui, surinktus per slapukus. Tik „Facebook“ priima sprendimus dėl šių slapukų naudojimo. „TT-Line“ neturi įtakos slapukų naudojimui mūsų gerbėjų puslapiuose. Daugiau informacijos apie tai, kaip „Facebook“ naudoja slapukus, rasite „Facebook“ slapukų naudojimo politikoje. Tokiu būdu surinkti vartotojo duomenys naudojami statistinei analizei apie mūsų įmonės buvimą „Facebook“ platformoje. „Facebook Ireland Ltd.“ naudoja šiuos duomenis rinkos tyrimų ir reklamos tikslais bei vartotojų profiliams kurti. Remdamasi šiais profiliais, „Facebook Ireland Ltd.“ gali, pavyzdžiui, siūlyti reklamą vartotojams platformoje „Facebook“ ir už jos ribų pagal jų interesus. Jei užklausos metu vartotojas yra prisijungęs prie savo „Facebook“ paskyros, „Facebook Ireland Ltd.“ taip pat gali susieti duomenis su atitinkama vartotojo paskyra.

    Jei vartotojas susisiekia su mumis per „Facebook“, šiuo atveju vartotojo įvesti asmens duomenys bus naudojami užklausai tvarkyti. Mes ištrinsime naudotojo duomenis, jei į vartotojo užklausą buvo atsakyta galutinai ir nebus įstatyminių saugojimo įsipareigojimų, pvz., jei nebus sudaryta sutartis dėl vėlesnio duomenų tvarkymo.

    Neatmetama galimybė, kad „Facebook Ireland Ltd.“ vykdomas duomenų apdorojimas vyks per „Facebook Inc.“, veikiančią 1601 Willow Road, Menlo Park, California 94025 JAV. „Facebook“ turi ES ir JAV privatumo skydo sertifikatą, t. y. „Facebook“ privalo atitikti Europos vartotojų duomenų apsaugos standartą, kurį Europos Komisija pripažino atitinkančius ES standartus. Be to, „Facebook“ gali įdiegti trečiųjų šalių teikėjų slapukus. Tokie slapukai yra išvardyti adresu https://www.facebook.com/policies/cookies/, o šių slapukų politiką galima rasti atitinkamose jų svetainėse.

    Norėdami gauti daugiau informacijos apie duomenų tvarkymo veiklą, kaip ją nutraukti ir kaip ištrinti „Facebook“ tvarkomus duomenis, žr. „Facebook“ duomenų politiką: https://www.facebook.com/policy.

     

    „Instagram“
    Mes vykdome veiklą „Instagram“ platformoje, norėdami reklamuoti savo produktus ir paslaugas bei bendrauti su suinteresuotomis šalimis ar klientais. Toliau norime jus informuoti apie tai, kaip jūsų asmeniniai duomenys yra tvarkomi per mūsų gerbėjų puslapius ir kas turi prieigą prie jūsų pateiktų duomenų.

    Šioje socialinės žiniasklaidos platformoje atsakomybę prisiimame kartu su „Facebook Ireland Ltd“, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2 Airija. Mes susitarėme dėl bendros atsakomybės pagal atitinkamus įsipareigojimus, kaip apibrėžta BDAR. Šį susitarimą, iš kurio kyla abipusiai įsipareigojimai, galima rasti šioje nuorodoje:

    https://www.facebook.com/legal/terms/page_controller_addendum
    Teisinis asmens duomenų tvarkymo pagrindas nurodytas BDAR 6 straipsnio 1 dalies f punkte. Mūsų teisėtas interesas yra mūsų produktų ir paslaugų analizė, komunikacija, pardavimas ir reklama. Teisinis pagrindas taip pat gali būti vartotojo sutikimas pagal BDAR 6 straipsnio 1 dalies a punktą, suteikiant atitinkamą sutikimą platformos operatoriui. Vartotojas gali bet kada atšaukti šį sutikimą ateityje, pranešdamas apie tai platformos operatoriui pagal BDAR 7 straipsnio 3 dalies nuostatas.

    Kai tvarkome jūsų duomenis per „Instagram“ platformą, „Facebook Ireland Ltd.“, kaip platformos operatorė ES, renka ir tvarko naudotojų duomenis, pavyzdžiui, surinktus per slapukus. Tokiu būdu surinkti vartotojo duomenys naudojami statistinei analizei apie mūsų įmonės buvimą „Instagram“ platformoje. „Facebook Ireland Ltd.“ naudoja šiuos duomenis rinkos tyrimų ir reklamos tikslais bei vartotojų profiliams kurti. Remdamasi šiais profiliais, „Facebook Ireland Ltd.“ gali, pavyzdžiui, siūlyti reklamą vartotojams platformoje „Facebook“ ir už jos ribų pagal jų interesus. Jei užklausos metu vartotojas yra prisijungęs prie savo „Instagram“ paskyros, „Facebook Ireland Ltd.“ taip pat gali susieti duomenis su atitinkama vartotojo paskyra.

    Jei vartotojas susisiekia su mumis per „Instagram“, šiuo atveju vartotojo įvesti asmens duomenys bus naudojami užklausai tvarkyti. Mes ištrinsime naudotojo duomenis, jei į vartotojo užklausą buvo atsakyta galutinai ir nebus įstatyminių saugojimo įsipareigojimų, pvz., jei nebus sudaryta sutartis dėl vėlesnio duomenų tvarkymo.

    Neatmetama galimybė, kad „Facebook Ireland Ltd.“ vykdomas duomenų apdorojimas vyks per „Facebook Inc.“, veikiančią 1601 Willow Road, Menlo Park, California 94025 JAV. „Facebook“ turi ES ir JAV privatumo skydo sertifikatą, t. y. „Facebook“ privalo atitikti Europos vartotojų duomenų apsaugos standartą, kurį Europos Komisija pripažino atitinkančius ES standartus.

    Norėdami gauti daugiau informacijos apie duomenų tvarkymo veiklą, kaip ją nutraukti ir kaip ištrinti „Instagram“ tvarkomus duomenis, žr. „Instagram“ duomenų politiką: http://instagram.com/about/legal/privacy/.

     

    „LinkedIn“
    Mes vykdome veiklą „LinkedIn“ platformoje, norėdami reklamuoti savo produktus ir paslaugas bei bendrauti su suinteresuotomis šalimis ar klientais. „LinkedIn“ yra valdoma „LinkedIn Ireland Unlimited Company“, Wilton Plaza, Wilton Place, Dublin 2, Ireland, kuri įeina į „LinkedIn Corporation“ (1000 W. Maude Avenue, Sunnyvale, CA 94085, USA. Maude Avenue, Sunnyvale, CA 94085, JAV) sudėtį.

    Šiuo atžvilgiu norėtume atkreipti dėmesį į tai, kad yra galimybė, kad vartotojų duomenys gali būti tvarkomi už Europos Sąjungos ribų, visų pirma, JAV. Dėl to vartotojams gali padidėti rizika, nes, pavyzdžiui, vėliau gali būti sunkiau pasiekti vartotojų duomenis. Mes taip pat neturime prieigos prie šių vartotojo duomenų. Prieigą valdo tik „LinkedIn“. „LinkedIn Corporation“ yra sertifikuota pagal privatumo skydą ir todėl yra įsipareigojusi laikytis Europos duomenų apsaugos standartų. „LinkedIn“ privatumo politiką rasite čia: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy.
    Mes esame sudarę susitarimą dėl bendros atsakomybės pagal atitinkamus įsipareigojimus, kaip apibrėžta BDAR. Šį susitarimą, iš kurio kyla abipusiai įsipareigojimai, galite rasti paspaudę nuorodą: https://legal.linkedin.com/pages-joint-controller-addendum

     

    „Twitter“
    Mes vykdome veiklą „Twitter“ platformoje, norėdami reklamuoti savo produktus ir paslaugas bei bendrauti su suinteresuotomis šalimis ar klientais. „Twitter“ yra valdoma „Twitter Inc.“, 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103, JAV.
    Šiuo atžvilgiu norėtume atkreipti dėmesį į tai, kad yra galimybė, kad vartotojų duomenys gali būti tvarkomi už Europos Sąjungos ribų, visų pirma, JAV. Dėl to vartotojams gali padidėti rizika, nes, pavyzdžiui, vėliau gali būti sunkiau pasiekti vartotojų duomenis. Mes taip pat neturime prieigos prie šių vartotojo duomenų. Prieigą valdo tik „Twitter“. „Twitter Inc.“ yra sertifikuota pagal privatumo skydą ir todėl yra įsipareigojusi laikytis Europos duomenų apsaugos standartų.
    „Twitter“ duomenų apsaugos politiką rasite čia: https://twitter.com/de/privacy.

     

    „Youtube“
    Mes vykdome veiklą „YouTube“ platformoje, norėdami reklamuoti savo produktus ir paslaugas bei bendrauti su suinteresuotomis šalimis ar klientais. „YouTube“ yra valdoma „Google Ireland Limited“, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Airija, kuri įeina į „Google LLC“ (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043 JAV) sudėtį.

    Šiuo atžvilgiu norėtume atkreipti dėmesį į tai, kad yra galimybė, kad vartotojų duomenys gali būti tvarkomi už Europos Sąjungos ribų, visų pirma, JAV. Dėl to vartotojams gali padidėti rizika, nes, pavyzdžiui, vėliau gali būti sunkiau pasiekti vartotojų duomenis. Mes taip pat neturime prieigos prie šių vartotojo duomenų. Prieigą valdo tik „LinkedIn“. „LinkedIn Corporation“ yra sertifikuota pagal privatumo skydą ir todėl yra įsipareigojusi laikytis Europos duomenų apsaugos standartų.
    „ YouTube “ duomenų apsaugos politiką rasite čia: https://policies.google.com/privacy.

  • Nuorodos į kitas svetaines / reklamjuostes

    Šioje svetainėje yra elektroninių nuorodų į kitas svetaines. Svetainėje taip pat gali būti grafinių elementų, tokių kaip reklamjuostės ar trumpos nuorodos, kurias spustelėję būsite nukreipti į kitą svetainę. Atminkite, kad „TT-Line“ privatumo politika tokioms kitų paslaugų teikėjų svetainėms nėra taikoma.

  • Duomenų saugumas

    Mes taip pat saugome jūsų duomenis techniniu ir organizaciniu požiūriu, naudodami tinkamas technines ir organizacines duomenų saugumo priemones, kad užtikrintume rizikas atitinkantį apsaugos lygį, atsižvelgdami į naujausias technologijas, tokių priemonių įgyvendinimo išlaidas ir duomenų tvarkymo pobūdį, apimtį, aplinkybes ir tikslus, taip pat grėsmių jūsų teisėms ir laisvėms tikimybę ir sunkumą. Taip siekiame apsaugoti jūsų duomenis nuo praradimo, netinkamo naudojimo, neteisėtos prieigos, neteisėto atskleidimo, pakeitimo ar sunaikinimo.


    Norėdami apsaugoti mūsų vartotojų asmeninius duomenis, naudojame saugią domenų perdavimo internetu procedūrą, vadinamąjį „Secure Socket Layer“ (SSL) perdavimą. Šią funkciją galite atpažinti iš to, kad prie adreso komponento http:// („https://“) yra pridedama raidė „s“ arba naršyklėje parodomas žalias „užrakintos spynos“ simbolis. Spustelėję simbolį gausite informaciją apie naudojamą SSL sertifikatą. Simbolio rodymas priklauso nuo naudojamos naršyklės versijos. SSL šifravimas užtikrina saugų ir visišką jūsų duomenų perdavimą. Mūsų naudojamas SSL ryšys yra sertifikuotas bendrovės „GeoTrust“ saugumo ir konfidencialumo atžvilgiu.

    Atkreipkite dėmesį: kai jūsų duomenys yra perduodami mums, atsakomybė už saugų perdavimą pirmiausia tenka jums. Mūsų svetainėje teikiama speciali elektroninių formų apsauga. Tačiau jei siunčiate mums savo duomenis el. paštu, atminkite, kad el. laiškai paprastai nėra užšifruoti. Taigi, jei abejojate, naudokitės įprasto pašto paslauga, jei norite kiek įmanoma sumažinti elektroninio duomenų perdavimo metu kylančią riziką.

  • Jūsų teisės

    Toliau pateikiama teisių, kurias numato Europos Sąjungos duomenų apsaugos teisės aktai, santrauka.

    Informacija, taisymas, ištrynimas, tvarkymo apribojimas, duomenų perkeliamumas

    Iš esmės galite nemokamai prašyti informacijos apie duomenis, kuriuos „TT -Line“ išsaugojo apie jus, ir, jei tai atitinka teisinius reikalavimus, galite reikalauti, kad šie duomenys būtų ištaisyti, ištrinti arba galite apriboti šių duomenų tvarkymą. Taip pat galite paprašyti perkelti mums pateiktus asmens duomenis.

     

    Sutikimo atšaukimas, naujienlaiškis

    Jūs turite teisę bet kuriuo metu atšaukti duotą sutikimą (be atgalinės galios), ir pareikalauti ištrinti asmens duomenis, jei nėra kitų duomenų tvarkymo priežasčių (pvz., jei netaikomi teisiniai saugojimo reikalavimai). Tokiu atveju mes galime neturėti galimybės teikti tam tikrų paslaugų, nes negalėsime tvarkyti jūsų asmens duomenų, gautų gavus sutikimą, bet kuriuo kitu teisiniu pagrindu. Pavyzdžiui, naujienlaiškių atveju – jei užsiregistruosite gauti mūsų naujienlaiškį, mes naudosime tam tikslui reikalingus arba atskirai pateiktus duomenis, kad galėtume reguliariai siųsti jums el. paštu naujienlaiškį, vadovaudamiesi jūsų sutikimu. Galite bet kada atsisakyti naujienlaiškio prenumeratos adresu info@ttline.com arba naudodamiesi naujienlaiškyje pateikta nuoroda.

     

    Naujienlaiškių atsisakymas

    Jei gavome jūsų el. pašto adresą paslaugų užsakymo metu, mes galime jį naudoti pagal Vokietijos kovos su nesąžininga konkurencija įstatymo (UWG) 7 straipsnio 3 dalies sąlygas, kad galėtume atsiųsti jums informaciją apie panašias paslaugas, kurios jau buvo užsakytos mus. Galite bet kuriuo metu nesutikti, kad jūsų el. pašto adresas būtų naudojamas tokios reklamos tikslais, ypač mūsų naujienlaiškio siuntimo tikslais, adresu info@ttline.com.

     

    Prieštaravimas
    Jūs turite teisę bet kuriuo metu prieštarauti, remdamiesi konkrečia situacija, kad su jumis susiję asmens duomenys būtų tvarkomi remiantis BDAR 6 straipsnio 1 dalies e arba f punktu. Tokiu atveju mes įvertinsime prieštaravimo pagrįstumą.

    Jei su jumis susiję asmens duomenys yra tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslais, jūs turite teisę bet kuriuo metu nesutikti, kad būtų tvarkomi su jumis susiję asmens duomenys tokios rinkodaros tikslais; tai taip pat taikoma profiliavimui, kiek tai susiję su tokia tiesiogine rinkodara. Tiesioginė reklama nebebus siunčiama pasibaigus ne ilgesniam kaip 4 savaičių duomenų tvarkymo užbaigimo laikotarpiui.

     

    Jūsų klausimai

    Jei norite apginti savo teises, atšaukti sutikimą, pareikšti prieštaravimą arba turite kitų klausimų, susijusių su jūsų asmens duomenų tvarkymu, susisiekite adresu info@ttline.com.

     

    Duomenų apsaugos pareigūno adresas

    Jei manote, kad mes tvarkome jūsų duomenis nesilaikydami duomenų apsaugos taisyklių, susisiekite su mūsų duomenų apsaugos pareigūnu, kuris veikia nepriklausomumai ir yra įsipareigojęs išsaugoti konfidencialumą. Jei pateiksite užklausą, pareigūnas ją ištirs ir atsiųs atsakymą, o prireikus iš pradžių pateiks laikiną pranešimą. Visgi jei jūsų užklausa bus susijusi su pačia paslaugų tema, naudokite toliau pateiktus kontaktinius duomenis, kadangi duomenų apsaugos pareigūnas gali atsakyti tik į klausimus, susijusius su jūsų duomenų apsauga. Duomenų apsaugos pareigūnas yra atsakingas tik už mūsų taikomos duomenų apsaugos politikos laikymąsi. Norėdami susisiekti su mūsų įmonės duomenų apsaugos pareigūnu, rašykite adresu datenschutz@ttline.com.

     

    Teisė pateikti skundą

    Jei jūsų netenkins duomenų apsaugos pareigūno atsakymas, galėsite pateikti skundą duomenų apsaugos priežiūros institucijai, ypač toje valstybėje narėje, kurioje yra jūsų nuolatinė gyvenamoji vieta, darbo ar tariamo pažeidimo vieta, laikydamiesi įstatymų, jei manote, kad tvarkant su jumis susijusius asmens duomenis buvo pažeistas BDAR.

  • Šios privatumo politikos koregavimas

    Atkreipkite dėmesį, kad mes kartais koreguojame savo duomenų apsaugos politiką, atsižvelgdami į įstatymų pakeitimus. Dėl naujų teisinių reikalavimų, verslo sprendimų ar pritaikymo prie techninių pokyčių gali prireikti pakeisti mūsų privatumo politiką. Jei abejojate, perskaitykite mūsų duomenų apsaugos politiką, kai susisiekiate su mumis ir prieš kiekvieną apsilankymą šioje svetainėje, kad sužinotumėte apie tokius pakeitimus. Mes žinome, kad tai reikalauja pastangų. Tačiau šios pastangos padės apsaugoti jūsų interesus, kuriuos gina duomenų apsaugos įstatymai, nustatantys atitinkamus su informacijos tvarkymu susijusius įpareigojimus mūsų atžvilgiu. Mūsų svetainėje visada rasite naujausią mūsų taikomą duomenų apsaugos politikos versiją.

    Paskelbta: 2021 m. kovo mėn.

Bendrosios keleivių pervežimo sąlygos

Duomenų saugumas

Bendrosios
keleivių pervežimo sąlygos

Paypal Mastercard Visa Diners Club